Peprmintové hrudky
Recept ještě nebyl hodnocenPralinky zmrazíme, pak zmrzlé jemně nastrouháme. Polovinu promícháme s 50 g moučkového cukru a odložíme na obalení. Ke druhé polovině přidáme změklé máslo, 40 g cukru a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 5,00 g |
– nenasycené | 2,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 75,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pralinky zmrazíme, pak zmrzlé jemně nastrouháme. Polovinu promícháme s 50 g moučkového cukru a odložíme na obalení. Ke druhé polovině přidáme změklé máslo, 40 g cukru a…
Svěží peprmintové bonbony obalené v čokoládové polevě můžete využít k přípravě těchto báječných pralinek. Bonbony rozpustíte spolu s čokoládou, tuto směs povaříte ve…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Šílené kombinace, které chutnají fantasticky: Už jste zkusili hranolky se zmrzlinou, chipsy s čokoládou nebo donut se slaninou?
Retro okénko: Camping salát je letní vzpomínkou na minulost. Takhle snadno jej připravíte
Medová krkovička: Krkovička naložená v medu a pečená na pivu je neuvěřitelně křehká a šťavnatá, navíc snadná na přípravu