Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbky - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie490 kJ / 117 kcal
Bílkoviny18,00 g
– z toho živočišné bílkoviny18,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky4,40 g
– nasycené1,32 g
– nenasycené1,88 g
–– mononenasycené1,42 g
–– polynenasycené0,46 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 79 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy1,40 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Kachní zahuštěná polévka

Kachní zahuštěná polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kachní drůbky s krky a křídly uvaříme doměkka spolu s cibulí, česnekem, novým kořením, kmínem, libečkem, pepřem a solí. Mazitím sbíráme pěnu a tuk, aby polévka nebyla…

Mourka

180 min

Špagety s drůbky

Špagety s drůbky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Drůbky uvaříme a mezitím dáme vařit špagety.Taktéž z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Posléze ji zředíme drůbežím vývarem a povaříme.Podle chuti dosolíme,…

toprecepty.cz

60 min

Těstovinový salát z drůbků

Těstovinový salát z drůbků

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Drůbky nebo křidélka dáme vařit, ochutíme podravkou, jakmile je maso měkké, vyjmeme (z vývaru můžete udělat polívku), necháme vychladit, obereme, dáme vařit těstoviny,…

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více