Těstovinový salát z drůbků

Suroviny

balení drůbků či křidélek
1 konzervu kukuřice
1 konzervu hrášku
kujovjanka či moravanka
kyselé okurky
1 balíček těstoviny vrtule
4 vajíčka
majonéza

Postup přípravy receptu

  1. Drůbky nebo křidélka dáme vařit, ochutíme podravkou, jakmile je maso měkké, vyjmeme (z vývaru můžete udělat polívku), necháme vychladit, obereme, dáme vařit těstoviny, vajíčka.

  2. Po uvaření těstoviny scedíme, dáme do mísy, k tomu přidáme maso, kunovjanku či moravanku,

    hrašek, kukuřici, vychladlá vajíčka prolisovaná na čtverečky a okurky také nakrájíme na čtverečky.

  3. Necháme trochu vychladit. Nakonec přidáme majonézu, ale může to být i tatarka nebo bílý jogurt.

  4. Dle chuti dosolíme nebo popepříme. Dáme vychladit do lednice.

  5. Vychlazený salát dáme na talíř a pak už jen papáme.

Poznámka od kuchařky

U nás je moc oblíbený hlavně v létě.

Komentáře k receptu Těstovinový salát z drůbků

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: těstovinový salát drubezi salát s testovinami drůbeží těstovinový salát drůbeží s tětovinou těstovinový salát drůbeží drubeží salát s těstovinou drůbeží saláty těstovinový drůbeží salát drubeži salat těstovinami kujovjanka salát okurka vajíčko kukuřice recept na dobrou polivku s kurecich drubku saláty recepty