Nadívaná holoubátka
Recept ještě nebyl hodnocenNádivka: Do nádoby, kterou si vyberete :-) ( třeba mísa ), dáme najemno nakrájenou cibuli ( můžete dát i červenou, kvůli barvičkám ), na kostky nakrájené pečivo,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 289 kJ / 69 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 0,70 g |
| –– mononenasycené | 0,40 g |
| –– polynenasycené | 0,30 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,12 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Nádivka: Do nádoby, kterou si vyberete :-) ( třeba mísa ), dáme najemno nakrájenou cibuli ( můžete dát i červenou, kvůli barvičkám ), na kostky nakrájené pečivo,…
Na nádivku rozškvaříme slaninu, rozšleháme vejce.Pokrájené rohlíky zalijeme vejci, přidáme slaninu, Podravku - sůl, květ, nasekanou petrželku. Opatrne promícháme.…
Holoubata prosolíme, kůži na prsíčkách podebereme a nadíváme nádivkou. Dáme zapéct do trouby, klasicky podléváme jako kuře. Nádivka: Játra osmahneme na kousku másla. Po…
Holoubátko očistíme a dáme vařit na půl hodiny, potom přidáme zeleninu, koření a vaříme další půlhodinku. Asi po hodině vaření maso a zeleninu vyndáme, nakrájíme, dáme…
Holoubata osolíme a vložíme do pekáče.Přidáme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, zbylé koření a sádlo. Podlijeme vodou a pečeme cca na 170°C cca 1 hod. a 15 min. …