Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Holoubata s nádivkou

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 3. 2010 13:58

Suroviny

Porce: 3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 343 kJ / 1 516 kcal
Bílkoviny42,44 g
Tuky109,91 g
Vláknina6,45 g
Cholesterol 847 mg
Sodík 2,83 g
Sůl6,89 g
Sacharidy86,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Ještě jste neochutnali? Tak neváhejte, holubí masíčko je super!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

10. 11. 2020 20:40

Petr Vesely:
Nádivka není žádná věda...
...ale tento rcp je fakt odfláknutý:-(
To nač se ptáte nejlépe vystihuje recept (komentář) tady: https://www.labuznik.cz/recept/nakyp-s-jatry-alebo...

Petr Vesely

10. 11. 2020 10:27

casino: prosím vás vy dáváte do nádivky kuřecí játra? Docela mě to zaujalo ???? děkuji za info

Simona Skolakova Simona Skolakova

28. 2. 2015 09:39

casino:díky moc za rady;-):yes:dnes bude z jednoho polévka a mám ještě v mrazáku,tak je zkusím upéci;-):-8
Dobré přiznání po letech:-D:-D:-D:yes:

casino casino

28. 2. 2015 01:31

Simona Kucerova:
No, pokud jste nedostali přímo omedailované veterány, kteří se z poslední soutěže vrátili po svých, pak není nic ztraceno;-)
Tou slaninkou prošpikujte prsíčka a dejte je DUSIT na máslíčko.
Zatím připravte nádivečku, samozřejmě z jatýrek (stačí z kuřátek)
Až ptáčky přejde posmrtná ztuhlost a začnou v pekáčku rozverně roztahovat nožičky, tak slijte šťávičku (bude-li jaká), obklopte je tou nádivečkou a dopečte, ke konci i bez pokličky :yes:
*****
My si holoubat užili až až...
Dětičky, akorát se jim začínala zapalovat lýtka, si zase užila s jejich škubáním (dodnes na to, se slzami v očích, vzpomínají). Já jim akorát zakroutil krčky a pak už jen opálil, vykuchal a upekl;-)
Nedávno jsme s tou mou holubičkou (amatherskou ornitoložkou) vzpomínali, co a jak bylo před lety...: "A víš, že já ty tvý holuby po kerých ses moh utlouct ani neměla ráda?"
No, nezakroutili byste tomu krčkem?:-D
(a podobně se vyjádřila i o nadívaných hlemýždích):-((:-))

Simona Skolakova Simona Skolakova

27. 2. 2015 13:03

Pěkný receptík na holoubata;-)nikdy jsem holubí maso nejedla:-8dnes jsme dostali 5ks holubů od chovatele,ale nejsou to holoubata a tak prý z nich máme udělat polévku,péci raději né:-(škoda,jinak bych je udělala podle tebe;-):yes:

Romana

9. 10. 2013 13:06

www.toprecepty.czTaky je budu dělat dostala jsem jich 6 kousků a už se těším,fakt mňamka.:-p:-*:-D

jarda

3. 4. 2010 22:43

:-)právě jim dorůstají brčka,tak vpůlce týdne se budou škubat;-(ale příští neděli budou holoubátka s nádivkou:-*jako za mlada:-Dwww.jarute.wbs.cz

Bastakli

28. 3. 2010 09:18

Pritel ma taky moc rad holoubata,delame je plnena korenenou ryzi.Daji se sehnat mrazena v Makru,ikdyz cerstve masicko je crstve;-(

Iljusa Iljusa

21. 3. 2010 22:19

Měla jsem čest ochutnat toto vynikající masíčko - děda byl holubář - proto ti mohu s čistým svědomím přidat bodík - stále vzpomínám na to krásné tmavé masíčko na prsou - :-p

sebena sebena

21. 3. 2010 10:34

Taky jsem holoubka nikdy nejedla a asi ani nevím kde bych ho sehnala, ale každopádně to vypadá hodně jedle;-):yes::yes:

yanull yanull

20. 3. 2010 19:51

Holoubátko jsem před rokem dostala, upekla a potvrzuji slova ostatních, že je to opravdu dobrůtka, tady alespoň za bodíka. :-p:yes:;-)

Bibinka Bibinka

20. 3. 2010 19:43

Já holuba taky nikdy nejedla a nijak mi to nevadí. Vypadá to pěkně a kdo by nevěděl, mohl by si myslet, že je to malé kuře:-D

eva hubova eva hubova

20. 3. 2010 17:24

Holuba jsem nikdy nejedla:yes:

Ivina Ivina

20. 3. 2010 16:00

Také mě to připomíná dětství,to byla dobrota.:yes::yes:

Colombo65 Colombo65

20. 3. 2010 15:23

Díky, právě jsem se vrátil o 35 let zpět, a bejvávalo to jak ve Vesničce střediskové - maminka donesla v novinách zabalena holoubátka a babička je upekla - to byla dobrota. Jistě je i dnes.;-);-);-);-

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečená holoubata pečená holoubata s nádivkou pečené holoubě recept na pečená holoubata holoube recept recept na pečene holoubata holub s nádivkou nádivka do holouběte nádivka do holuba pecene holoubata priprava holoubat pečený holub s nádivkou pečená holoubata recept holoubátka nadívka do holubů pečená holoubata recepty holoubátka s nádivkou recept na pečené holoubě holubi s nadivkou pečený holoubata s nádivkou

Suroviny: holoubata, nádivka, rohlík, slanina uzená, vejce, petrželka, sůl, podravka, květ muškátový

TopRecepty.cz

Holoubata s nádivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r2qB