Pečené holoubě na divoko

MonikaP Kuchařka: MonikaP

Doba přípravy: 1,5 hod. 3 porce Jiné maso 4 názory

Pečené holoubě na divoko
Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii

Suroviny

3 holoubata
sůl
3 cibule
hlavička česneku
10 kuliček pepře
1 bobkový list
3 kuličky nového koření
voda
cca 4 cm plátek sádla
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Holoubata osolíme a vložíme do pekáče.

  2. Přidáme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, zbylé koření a sádlo.
    Podlijeme vodou a pečeme cca na 170°C cca 1 hod. a 15 min.
    Podléváme dle potřeby.

  3. Podáváme s bramborem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečené holoubě na divoko

  • MonikaP MonikaP(autorka receptu)

    Lenunka: Opraveno. :-)
    Rozumím Vám jak to myslíte. :-K

    Odpovědět

  • Lenunka Lenunka

    MonikaP: tak to je jasné, že každá trouba peče jinak, ale aspoň orientačně :-), z vašich fotek je vidět, že vařit umíte, ale někdo fakt neumí, musíte vždycky počítat s tím, že si recept přečte někdo, kdo to dělá prvně, nespoléhat na to, že "to je snad jasné" - lepší je vždycky to rozepsat víc než aby to pak někdo zbytečně zkazil ;-):-):-K

    Odpovědět

  • MonikaP MonikaP(autorka receptu)

    Tak koho by taky napadlo dát to do trouby na 250° :-Q (vtip).
    Ono je těžké psát na kolik stupňů a jak dlouho.
    V jedné troubě jsem ho pekla něco málo přes hodinu a teď zase v jiné troubě hodinu.
    Každá trouba peče jinak.
    Ano přidala jsem několik receptů, protože jsem na tuhle stránku přišla teprve nedávno. A přišlo mi fajn, než mít foto uložené v mobilu, tak raději zde. A třeba se vždy inspirovat co vařit.

    Odpovědět

  • Lenunka Lenunka

    tohle je další příklad "odfláknutého" receptu. Moniko, vžijte se do situace, že Vám je 15 (nevím, kolik Vám je), a hledáte recept na holoubě, nevíte o tom nic, budete to dělat poprvé...tak tenhle recept Vám moc nepomůže. Když to mladá kuchařka vloží do trouby na 250°, neobrací, protože to v receptu taky není, je to hnědé až černé hned a propečené to nebude. Zkušená kuchařka nebude hledat na internetu takhle jednoduchý recept, to dělají jen ti, co to ještě nezkoušeli, tak jim pomozte:-). Cílem snad není jen naházet někam spoustu receptů "lopatou ", ale také jejich smysluplnost:-)

    Odpovědět

Tématické fráze: pečená holoubata pečení holoubat pečení v holoubat recepty holoubata pecene holoubata pečeme holoubata pečena holobata pečenéholoubě recept na pečená holoubata

Zapomněl/a jsem heslo