Nadívané holoubě

pelda Kuchařka: pelda

Jiné maso 3 názory

Suroviny

2 holoubata (pro 4 osoby)
sůl
Nádivka:
3 vejce
150 g drůbežích jater
petrželka
majoránka
3 rozmočené rohlíky v mléce
sůl
pepř
dle potřeby strouhanka na zahuštění
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Holoubata prosolíme, kůži na prsíčkách podebereme a nadíváme nádivkou. Dáme zapéct do trouby, klasicky podléváme jako kuře.

  2. Nádivka:
    játra osmahneme na kousku másla. Po vychladnutí je dáme do mísy, přidáme na kostky nakrájené rohlíky, které jsme rozmočili v mléce, přidáme majoránku, petrželku, sůl, pepř a vejce. Promícháme, jestliže je směs řídká, přidáme trochu strouhanky.

  3. Holoubata podáváme buď s brambory nebo knedlíkem a rajskou omáčkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Nadívané holoubě

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: nadívaná holoubata recept na nadívaná holoubata nadívané holoubata plněná holoubata nádivka do holoubat holoubata recepty nadívaná holoubátka jak připravit holoubata holoubata holoubata recept holoubata prodej recepty nadivana holoubata prodej holoubat nadívaná holoubata recept recepty na holoubata recept na holoubata recept holoubata recepty holoubata holoubě s nádivkou nadivany holoubata

Zapomněl/a jsem heslo