Nadívané holoubě

Suroviny

2 holoubata (pro 4 osoby)
sůl
Nádivka:
3 vejce
150 g drůbežích jater
petrželka
majoránka
3 rozmočené rohlíky v mléce
sůl
pepř
dle potřeby strouhanka na zahuštění

Postup přípravy receptu

  1. Holoubata prosolíme, kůži na prsíčkách podebereme a nadíváme nádivkou. Dáme zapéct do trouby, klasicky podléváme jako kuře.

  2. Nádivka:
    játra osmahneme na kousku másla. Po vychladnutí je dáme do mísy, přidáme na kostky nakrájené rohlíky, které jsme rozmočili v mléce, přidáme majoránku, petrželku, sůl, pepř a vejce. Promícháme, jestliže je směs řídká, přidáme trochu strouhanky.

  3. Holoubata podáváme buď s brambory nebo knedlíkem a rajskou omáčkou.

Komentáře k receptu Nadívané holoubě

Tématické fráze: nadívaná holoubata recept na nadívaná holoubata nádivka do holoubat nadívané holoubata plněná holoubata holoubata recepty holoubata prodej holoubata jak připravit holoubata nadívaná holoubátka holoubata recept recept na holoubata recepty na holoubata plněné holoubata prodej holoubat recepty na nadívaná holoubata nadívaná holoubata recept recepty nadivana holoubata recepty holoubata recept holoubata