Nadívané telecí hrudí
Recept ještě nebyl hodnocenTelecí hrudí je nadívané slaninovou nádivkou a prokládané fazolkami. Příprava je snadná a vznikne krásné sváteční jídlo, které můžete podávat při každé příležitosti.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 641 kJ / 153 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 9,20 g |
| – nasycené | 4,52 g |
| – nenasycené | 3,43 g |
| –– mononenasycené | 3,15 g |
| –– polynenasycené | 0,28 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Telecí hrudí je nadívané slaninovou nádivkou a prokládané fazolkami. Příprava je snadná a vznikne krásné sváteční jídlo, které můžete podávat při každé příležitosti.…
Všechno kromě zakysané smetany a hladké mouky dáme do PH pomalit, dolů nakrájenou cibuli, na ní osolené celé maso, dále na nudličky nakrájenou slaninu, masáky na kousky…
Mozečky udusíme na másle. Telecí maso i vepřové jazyky uvaříme doměkka v mírně osolené vodě. Z másla, hladké mouky a části vývaru připravíme bešamel.Uvařené telecí maso…
V telecí hrudi si nožem vytvoříme kapsu. Masíčko jemně posolíme a necháme odležet než uděláme nádivku. Prorostlou slaninu nakrájíme na kostičky a chvilku opečeme a…
Do pomalého hrnce vložíme na dno půlku zeleninové směsi, na ni hrudí a okořeníme. Zalijeme vodou (cca 2 litry) a pomalíme na I.stupni 6,30 hodiny. Poté maso vyndáme,…