Hamburger z červené řepy
Recept ještě nebyl hodnocenMilovníci červené řepy mohou jásat, další meta pokořena. Z řepy nemusíte připravovat pouze pomazánky a boršč. Lze z ní vytvořit i nefalšovaný hamburger. A k údivu všech…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 098 kJ / 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,75 g |
Tuky | 2,50 g |
– nasycené | 0,75 g |
– nenasycené | 1,25 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,75 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 638 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 1,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Milovníci červené řepy mohou jásat, další meta pokořena. Z řepy nemusíte připravovat pouze pomazánky a boršč. Lze z ní vytvořit i nefalšovaný hamburger. A k údivu všech…
Hermelín zapečený v kaiserce můžeme podávat jako rychlou a výbornou svačinu nebo večeři. Příprava je velmi snadná. Do rozkrojené kaiserky vložíme sýr, který podle chuti…
Nejlépe večer předem si připravíme pomazánku – smícháme pomazánkové máslo, nastrouhaný sýr, trošku zředíme mlékem, aby ale zůstala trochu hustší. Dochutíme česnekem,…
Omytá stehna dáme vařit s cibulí, česnekem, nakrájenou zeleninou a kořením. Dostatečně osolíme a uvaříme do měkka.Uvařená stehna zbavíme kůže a kostí. Obrané maso…
Rozkrojíme kaiserku a dáme ji do trouby rozpéct.Mezitím smícháme cottage s hořčicí a kořením podle chuti.Nakrájíme cuketu na kolečka a na teflonové pánvi ji osmahneme do…
Na nádivku roztrháme nebo pokrájíme kaiserky, dáme do misky a zalijeme mlékem. Pokud by potřebovaly více mléka, ještě trochu přilijeme. Pak přidáme všechny suroviny na…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Lososový tatarák výborně dochutí kopr, kapary i crème fraîche. A připravit se dá snadno i z uzené ryby
Řezy z BeBe sušenek: Několik hodin v ledničce jim dodá vláčnost, nepečený dezert vypadá luxusně, přitom je snadný a rychlý
Panna cotta z kokosového mléka podle Josefa Maršálka: Slavný cukrář poradí, co udělat, aby krásně ztuhla