Kokosová super buchta
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny ingredience na těsto, kromě vajec, smícháme dohromady. Z vajec oddělíme žloutky, které přidáme do těsta. Z bílků vyšleháme sníh a spojíme s těstem. Hotové těsto…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Všechny ingredience na těsto, kromě vajec, smícháme dohromady. Z vajec oddělíme žloutky, které přidáme do těsta. Z bílků vyšleháme sníh a spojíme s těstem. Hotové těsto…
Ušleháme vejce s krupicovým cukrem, přidáme olej (šlehat), kakao, lžičku vanilkového cukru a skořici. Vsypeme mouku s práškem do pečiva, zamícháme, přidáme nastrouhané…
Z mouky, másla, cukru a studené vody vypracujeme těsto na koláč, které vmačkáme do koláčové formy o průměru 24 cm. V míse smícháme smetanu, žloutky, cukr a mouku.…
Oblíbenou tyčinku Margot jsme se naučili dávat do bábovek, strouhat jako zdobení na lité buchty i dorty. Ale zkoušeli jste z ní připravit cukroví? Nepečené Margot…
Oblíbenou tyčinku Margot jsme se naučili dávat do bábovek, strouhat jako zdobení na lité buchty i dorty. Ale zkoušeli jste z ní připravit cukroví? Nepečené Margot…
Tyto výborné měkké muffiny voní vanilkou a uvnitř skrývají rozteklou čokoládu. Díky ušlehanému sněhu přidanému do těsta jsou muffiny nadýchané a díky máslu a tvarohu…
Všechny suroviny na těsto dáme do mísy a pořádně promícháme, aby v něm nebyly hrudky. Vše vlijeme do předem vymazaného a pol.moukou vysypaného plechu- (do vyššího). Dáme…
Salko si uvaříme cca 1 hodinu v tlakovém hrnci, nebo v klasickém, ale v tom případě 3 hodiny, nejlépe den předem. vychladnuté Salko vyšleháme s máslem.-(KRÉM) Bílky…
Pokud existuje cukroví, které miluje snad každá návštěva, jsou to právě úžasně voňavé kokosky. Přitom stačí pouze tři suroviny, žádné složitosti. U tohoto receptu se ani…
Vejce, citronovou kůru a cukr písek ušleháme do pevné pěny, všleháme olej a mléko.Vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva, kokosem a mákem.Nalijeme na plech…
Drobné dortíky z rychle upečeného těsta naplníme máslovým krémem ochuceným rumem a kakaem. Povrch ozdobíme rozpuštěnou bílou čokoládou a ledovými kaštany tak, aby vznikl…
Banány si nakrájíme do mísy a vidličkou lehce rozmačkáme. Nemusíme rozmačkat úplně, je lepší nechat v těstě kousky. K banánům přidáme cukr, vanilkový cukr, vajíčko a…
Jablečná žemlovka patří od nepaměti mezi oblíbená dětská jídla. Při přípravě využijete zbytky pečiva z předešlého dne a kombinace jablečné a tvarohové náplně je…
Jeden z nejoblíbenějších způsobů jak zpracovat přebytek jablek, je upéct z nich koláč. Ale protože kyselá jablka jsou dnes vzácností, je dobré je před pečením zakápnout…
-Kuskus, rozinky a strouhaný kokos dáme do misky, zalejeme horkou vodou z konvice a přikryjeme na cca 8-10min. -osladíme javorovým sirupem a přidáme skořici dle chuti,…
- Troubu předehřejeme na 170°C a formu vymažeme máslem a vysypeme moukou. V míse promícháme mouku, cukr, kokos, sodu, olej a kefír. - Těsto vlijeme do formy, uhladíme…
- Troubu předehřejeme na 170°C a formu vymažeme máslem a vysypeme moukou. V míse promícháme mouku, cukr, kokos, sodu, olej a kefír. - Těsto vlijeme do formy, uhladíme…
Vše smícháme, vlijeme na vysypaný plech a posypeme kokosem. Místo sypání kokosem můzeme dát po upečení jakoukoliv čokoládovou polevu, která se případně dá také posypat…
Troubu předehřejeme na 170 °C. a plech vyložíme pečícím papírem. V misce rozmačkáme banán vidličkou a postupně přimícháváme vločky, jogurt, kokos se skořicí a semínka.…
Remoska bezpochyby patří k pomocníkům, které často používaly hlavně naše babičky. Její sláva ovšem nevyhasla. Stále je hojně využívána a to nejen v domácnosti, ale i na…
Remoska bezpochyby patří k pomocníkům, které často používaly hlavně naše babičky. Její sláva ovšem nevyhasla. Stále je hojně využívána a to nejen v domácnosti, ale i na…
Zdravé sušenky z ovesných vloček, které se skvěle hodí k jogurtu, třeba místo müsli. Nejsou příliš sladké, proto v nich vynikne chuť ovesných vloček a kokosu. Dle chuti…
Velmi oblíbená retro dobrota našich babiček, to je kokosová roláda. Recept je velmi jednoduchý a přípravu zvládne i začátečník. Příjemným bonusem je fakt, že tuto…