Krůtí roláda II.dietní
Recept ještě nebyl hodnocenPrsa rozkrojíme na plát a naklepeme,osolíme a lehce opepříme.Poklademe šunkou a strouhaným sýrem.Doprostřed dáme delší hranolky sýra a rajčátka.Zavineme a ovážeme.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 428 kJ / 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,28 g |
– nenasycené | 0,57 g |
–– mononenasycené | 0,38 g |
–– polynenasycené | 0,19 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Prsa rozkrojíme na plát a naklepeme,osolíme a lehce opepříme.Poklademe šunkou a strouhaným sýrem.Doprostřed dáme delší hranolky sýra a rajčátka.Zavineme a ovážeme.…
Krůtí prsa naporcujeme na plátky, okořeníme kořením a na lžíci olivového oleje orestujeme. Pekáč vyložíme pečicím papírem (nebo vytřeme olejem) ) a nasypeme do něho na…
Krůtí prso rozkrojíme na plátky cca 150g jeden. Naklepeme přes fólii, z obou stran osolíme a potřeme z vnitřní strany Wasabi pasou. Na polovinu masa položíme kolečko…
Z nasekané petrželové natě, soli, pepře, worcestru a citronové šťávy připravíme marinádu.Maso nakrájíme na proužky dlouhé asi 6-8 cm, dáme do mělké nádoby a necháme…
V misce smícháme rajský protlak, sójovou omáčku, česnek ,citrónovou šťávu a cukr.Maso nakrájíme na nudličky a dáme do misky se směsí, vše promícháme.Na rozpáleném oleji…
Malé plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Oloupanou cibuli nakrájíme na větší kostky a česnek nastrouháme na jemno. V misce s víčkem smícháme olej, kečup,…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Tesco u vybraných potravin snižuje ceny již nyní. Dlouhodobě pomáhá zákazníkům maximálně šetřit během nakupování
Opečte si klobásky z Norimberka: Příběh uzeniny, která se dala prostrčit i klíčovou dírkou
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme