Krkovička zapečená s mascarpone plátky
Recept ještě nebyl hodnocenMaso po umytí a osušení naklepeme a nařízneme okraje. Osolíme, opepříme nebo použijeme oblíbené koření. Na rozpáleném sádle ( může být i jiný tuk ) zprudka osmahneme z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 755 kJ / 419 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 43,33 g |
| – nasycené | 28,33 g |
| – nenasycené | 14,67 g |
| –– mononenasycené | 13,33 g |
| –– polynenasycené | 1,33 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 67 mg |
| Sodík | 83 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 3,33 g |
| – cukry | 3,33 g |
| ––– laktóza | 3,33 g |
Maso po umytí a osušení naklepeme a nařízneme okraje. Osolíme, opepříme nebo použijeme oblíbené koření. Na rozpáleném sádle ( může být i jiný tuk ) zprudka osmahneme z…
Uvařené a vychladlé brambory nastrouháme na hrubším "slzičkovém" struhadle a dáme do větší mísy. Přidáme stejně nastrouhaný sýr, osolíme, opepříme a rukama promícháme.…
Maso promačkáme s mascarpone, citronovou šťávou, kůrou a kořením. Můžeme buď pomocí mixéru nebo promícháme vidličkou, či jen rukou. Na povrch zamáčkneme pár brusinek,…