Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ratibořické bochánky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

11. 3. 2013 15:05

Suroviny

Porce: cca 10 bochánků, podle velikosti

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie45 823 kJ / 10 952 kcal
Bílkoviny202,18 g
Tuky300,72 g
Vláknina72,80 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 923 mg
Sůl2,02 g
Sacharidy1 700,37 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Blesk vaše recepty-bez uvedení autora.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 3. 2013 17:29

rebeka::-8 a dobrá!;-)

rebeka rebeka

12. 3. 2013 15:43

ta poleva je prostě úžasná:yes::yes::-K

Dana61

12. 3. 2013 09:06

krásné bochánky:yes::-D a o chuti nepochybuji:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 3. 2013 21:55

yanull: No, moc ti neporadím. Da poleva malinko praská, ano, ale jen když do toho kousneš. Jak dlouho dopředu? Nenapadá mne nic jiného, než mrazák, ale to by ta poleva asi odpadla. Jinak si myslím, že když je uděláš jen o den dřív a ne přímo v noci před Velikonocema, nezbydou:-D.. Jsou fakt skvělé. Já jsem je dnes dělala poprvé. nejsem přeborník v nějakém tvarování bochánků a jak známo, ani zdobení není mou silnou stránkou;-). No a Láďa pomalinku ujídá, ujídá,,nevím, jestli zbyde něco na zítra pro návštěvu:-D

yanull yanull

11. 3. 2013 20:32

Jani, také mne bochánky zaujaly:-p. Je mi jasné, že asi dlouho nevydrží, ale kdybych je chtěla udělat dříve, jak s uložením? A nedrolí nebo neláme se pak ta poleva, když se do nich kousne? To jsou dotazy, viď? Bodík posílám včil :-p:yes::-K +8:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 3. 2013 19:55

Severinka: Mirko, nesmí se dát té citronové šťávy moc! Já jsem si tak posledně taky zmrvila polevu, mám ráda tu citronovou, ale líbí se mi hodně bílá. Tak jsem si říkala, že udělám bílkovou a přidám víc citronové šťávy a uvej!:-(( Neztuhlo mi to:-//. Takže u bílkové polevy jen fakt tu 1-2 lžíce citronové šťávy na to množství cukru. Já jsem i ty bochánky dělala z poloviny a měla jsem jich 9 velikostí asi jako větší dlaň.:-//. Jsou strašně dobré, asi tak ani nevypadají, je hnusné světlo a špatně se fotí. Ale ta chuť je fakt, jako lepší vánočka:-p;-) Je to ušlehané, ne umíchané;-)

Olinka5555

11. 3. 2013 18:45

krásná inspirace na b:yes::yes:lížící se Velikonoce. Ukládám a bodík letí:-)

Severinka Severinka

11. 3. 2013 18:39

vypadá to skvěle, ale ty bílky se fakt šlehají:-O:-O:-O, mě to připadá jen jako umíchané, jako když se dělá ta poleva na zdobení např. perníčků;-);-);-) a nebo jestli tou citronovou šťávou to tak reřidne, že se to dá polít:-?:-?:-?;-);-)

jarka skrobakova

11. 3. 2013 18:06

budou určitě skvělé :yes::yes::-p:-p:-p:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 3. 2013 17:01

Nadja: Kyne to, samozřejmě. Dělám to v pekárně. Dopíšu, děkuji za upozornění. Je to skvělé, vánočkové těsto;-)

Nadja Nadja

11. 3. 2013 16:55

Jano, těsto, ani bochánky nekynou? Ani kvásek se nedělá? :-? To by bylo fajn.

suslajda suslajda

11. 3. 2013 15:32

:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bochánek bochánky z vánočkového těsta bochanky vánočkové bochánky ratibořické velikonoční bochánky tvarování bochanku bochánky z vánočkového listového těsta recept na mini vanockove bochánek citronové bochánky praska bochanek bochánky s cukrovou polevou skvělý velikonoční bochánek recept babicovy dobroty recepty 11.3.2013 čočková bábovka dobrý bochanek z z hery vel.bochanek bochanek z hery bochanek s polevou www bochanek bochánek z bílků bochánek recept

Suroviny: mouka polohrubá, mléko, droždí, žloutek, rum, cukr moučkový, tuk hera, rozinky, mandle, badyán, sůl, kůra citronová, bílek, cukr moučkový, šťáva citronová, zdobení

TopRecepty.cz

Ratibořické bochánky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RBRq