Modelovací hmota I.
Recept ještě nebyl hodnocenMoučkový cukr smícháme se sušeným mlékem, pokud ho chceme obarvit, tak přidáme barvu, kterou si vybereme. Do této směsi přidáme glukózový sirup nebo med, mandlové aroma,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 745 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 13,00 g |
– nasycené | 8,50 g |
– nenasycené | 4,50 g |
–– mononenasycené | 3,50 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 350 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 45,00 g |
– cukry | 45,00 g |
––– laktóza | 39,00 g |
Moučkový cukr smícháme se sušeným mlékem, pokud ho chceme obarvit, tak přidáme barvu, kterou si vybereme. Do této směsi přidáme glukózový sirup nebo med, mandlové aroma,…
PIŠKOTOVÝ A KAKAOVÝ PLÁT: 6 celých vajíček 30 dkg cukru krystal 30 dkg polohrubé mouky kakao máslo nebo olej Vajíčka ve vysoké míse vyšleháme el. šlehačem na…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Karel Gott byl gurmán: Sám připravoval tatarák ochucený koňakem, za dobrou „čínou“ jezdil za Prahu a miloval vídeňský řízek s jemnou kaší
Sedmero staročeských druhů cukroví: Upečte nejlepší pracny, kokosky či vosí hnízda!
Tři vrstvy alžírské kávy: Jak správně připravit tento trochu ostřejší nápoj s vaječným likérem a kopou šlehačky?