Výborný domácí chléb podle časopisu Vlasta
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve připravíme kvásek: vše dáme do mírně nahřátého porcelánového hrnečku, zamícháme a necháme 10 až 15 minut zkvasit.Do mísy rozstrouháme 3 studené, oloupané vařené…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 515 kJ / 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 73,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve připravíme kvásek: vše dáme do mírně nahřátého porcelánového hrnečku, zamícháme a necháme 10 až 15 minut zkvasit.Do mísy rozstrouháme 3 studené, oloupané vařené…
Medové perníčky různých tvarů a ozdobené bílkovou polevou nesmí na sváteční tabuli chybět. Při jejich pečení můžeme zapojit i ty nejmenší, kterým při jejich vykrajování…
Ze surovin trpělivě uhněteme těsto dokud nevznikne kakaová hmota. Pak děláme menší kuličky dáváme dále od sebe na plech na pečící papír, do každé kuličky uděláme důlek…
Vajcia s cukrom som vymiešala do peny. Múku, prášok do pečiva a kakao som zmiešala a preosiala do cesta a opatrne vmiešala. Plech 27x37 cm som vystlala papierom na…
Najprv pripravujem vždy medové cesto. Múku preosejem, pridám k nej prášok do pečiva. Do rajnice dám masť, cukor a med a dám nad parou roztopiť. Keď je všetko roztopené,…
Najprv pripravujem vždy medové cesto. Múku preosejem, pridám k nej prášok do pečiva. Do rajnice dám masť, cukor a med a dám nad parou roztopiť. Keď je všetko roztopené,…