Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Indiánská srdíčka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

10. 12. 2009 19:08

Suroviny

Porce: na jeden plech

Nutriční hodnoty

Energie15 966 kJ / 3 816 kcal
Bílkoviny49,00 g
Tuky180,00 g
Vláknina40,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 261 mg
Sůl0,57 g
Sacharidy480,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

BarborkaS.

11. 12. 2011 17:35

Tip: nechte těsto v lednici alespoň 1 hodinu před děláním kuliček, lépe se s ním pracuje a tolik nemastí.:-p:-p Děkuji za bodíky

BarborkaS.

11. 12. 2011 17:34

Kamilo jak je jasné z předchozích komentářů u tohoto receptu opravdu velmi záleží na použitém tuku, z másla jsem nikdy nezkoušel tak nevím. But zkuste objednat přes internet nebo raději vyzkoušejte jiný recept. Mě samotné se jednou také těsto rozlilo po celém plechu. Takže opravdu předat hnětání chlapovi nebo cvičit s činkami alespoň měsíc před vánocemi :) Příprava je náročná, ale stojí to za to. Je dobré nechat cukroví pár dní odležet - mastnota se ztratí. Vydrží opravdu dlouho (pokud ho uchráníte před mlsači):-(

Kamila

1. 12. 2011 16:41

www.toprecepty.czMuzu se prosim zeptat, zda leze pouzit maslo misto tuku? Ziju ve Svedsku a sadlo tu nemame...dekuju.

Irrena

29. 11. 2011 11:24

Práv jsem je dopekla, je třeby opravdu dělat malé kuličky;-)Po upečení je mám na omak takové mastné, ale poměr surovin jsem přesně dodržela:-8Dávám bodík , protože jsou mňam:yes:

BarborkaS.

11. 4. 2011 12:57

Lucko mě už se to taky stalo. K tomuto receptu je velmi důležitý poměr surovin. Hlavně tedy tuku. Pokud se ho dá o trošku více tak se kuličky roztečou . Je lepší dát raději malinko méně. Výroba těsta je velmi namáhavá a zdlouhavá ,ale stojí za to (já dávám uhnětat chlapovi). Tak mě to mrzí snad se podaří jindy:-)

Ambiente

22. 12. 2010 18:05

moc pěkný:yes:

lucka

16. 12. 2010 21:06

tak jsem zkousela vas recept a vsechno se mi to rozteklo tak nevim v cem byla chyba....:-(

chivca

23. 11. 2010 18:05

Výborné :yes:

michsamant

29. 1. 2010 11:02

:-p:yes:

BarborkaS.

4. 1. 2010 00:48

Děkuji za komentáře a skvělou fotku;-) Kusů z tohoto množství na středně velký plech je cca 30-35ks - Pro nás málo dělám 2krát tolik.:-))

yasmin.1985

28. 12. 2009 16:05

musím ještě jednou moc pochválit... tohle cukroví bylo letos vyhodnoceno jako nej:yes:

rebeka

20. 12. 2009 10:38

kolik je asi kusů srdíček z tohoto množství:-?děkuji za odpověď:-K

yasmin.1985

19. 12. 2009 15:41

Vynikající a jednoduché... přikládám fotečku a dávám bodíka:yes:

BarborkaS.

16. 12. 2009 23:54

Mikike- mandle se dávají až po upečení na čokoládu. Pečlivěji čtěte ;-) jistě to zvládnete je to jednoduché:-)

MIKIKE

14. 12. 2009 15:18

chtel bych se zeptat ty mandle se davaji az po upečení nebo pred? jinak to vypada skvele a jednoduse co bych mohl snad zvladnoit i ja.diky

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: výroba srdíček cukroví indiáni indiáni cukrovi indiánské řezy výroba srdíčka indian cukroví cukroví indiánci indianska kucharka indiánské cukroví cukroví-indiani kakaová srdíčka cukrovi indianky indianci cukrovi indiánci recept vánoční cukroví-snehove kulicky indiánské vaření indiánské vánoce 100 % tuk, kakao, lístkový oříšek recepty indiani, cukroví indianek

Suroviny: tuk 100%, mouka hladká výběrová, cukr moučkový, kakao, mandle plátkové, čokoláda na vaření, voda, máslo

TopRecepty.cz

Indiánská srdíčka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jy1g