Bezlepkový "sedmizrnný" kváskový chléb
Recept ještě nebyl hodnocenKvásek, 2/3 množství mouky Schaer B, ovesné a kukuřičné mouky a celé množství jáhlové mouky a psyllium smícháme s vlažnou vodou do řidšího hladkého těsta a necháme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 674 kJ / 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 11,00 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kvásek, 2/3 množství mouky Schaer B, ovesné a kukuřičné mouky a celé množství jáhlové mouky a psyllium smícháme s vlažnou vodou do řidšího hladkého těsta a necháme na…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Na Bílou sobotu končí půst! Upečte mazance, nabarvěte vajíčka a vymeťte dům
Jak připravit těsta na cukroví: Dejte si pozor, jak zpracováváte ořechy i máslo, říká Míša Landová z Peče celá země
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle