Mánkovy nakládané rybí karbanátky
Recept ještě nebyl hodnocenSmažené karbanátky z ryby a bůčku naložené v kyselém nálevu získají po odležení výraznou, nezaměnitelnou chuť. Nálev můžeme použít stejný jako na okurky, nebo vyzkoušet…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 kJ / 6 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 1,50 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Smažené karbanátky z ryby a bůčku naložené v kyselém nálevu získají po odležení výraznou, nezaměnitelnou chuť. Nálev můžeme použít stejný jako na okurky, nebo vyzkoušet…
Oloupaný česnek dáme do sklenic a přidáme kopr. Kdo má řád ostřejší, může přidat kousek chilli papričky.Vše zalijeme nálevem na okurky, já dávám Deko.Steriluji 20 minut…
Špekáčky, pokud to jde, sloupneme ze střívka, uprostřed je podélně rozřízneme, ale nedokrojíme až dokonce.Okurky nakrájíme na silnější plátky, česnek na tenké plátky,…
Zeleninu nastrkáme do sklínky tak, aby ladila našemu očku, zalijeme nálevem a zavaříme. Pokud některá sklínka nechytne, zavařím ji znovu. Že je zelenina převařená,…
Oloupané brambory nakrájíme podle svých zvyklostí. Dáme je do hlubší mísy, zalijeme okurkovým nálevem a necháme nejlépe přes noc uležet v lednici. V menším hrnci…
Ve slupce uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky, nebo jak jsme zvyklí u salátu. Vložíme do hlubší mísy, osolíme, lehce posypeme pepřem, zalijeme…
Vaření v tlakovém hrnci, neboli papiňáku, je rychlé a takřka bezpracné. Pod poklicí necháme podusit telecí líčka na kmínu a cibuli, které pak dochutíme kyselými okurkami…