

Vzpomínka na léto
Suroviny
- nálev na okurky
- co největší výběr sezónní zeleniny
Postup přípravy receptu
Zeleninu nastrkáme do sklínky tak, aby ladila našemu očku, zalijeme nálevem a zavaříme.
Pokud některá sklínka nechytne, zavařím ji znovu.
Že je zelenina převařená, vidět není a tyto vícekrát zavařené sklenice slouží pak opravdu jen jako ozdoba kuchyně. Ostatní se dají sníst.
Poznámka
Těchto zavařenin dělám každý rok několik sklenic, svoji mám pro ozdobu v kuchyni a zbytek se stává pro kohokoliv vítaným dárkem.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 38 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Vzpomínka na léto
-
Ano, Jani, je to půlený česnek. Pokud vybereš nějaký s více stroužkama, bude po rozpůlení vypadat jak kytička
-
Jani R. rozpůlená hlavička česneku, pokud se dívám dobře
a musím se přidat ke kladným komentářům, je to
-
Já se snažím zjistit, co to je ten, jakoby čtyřlístek, to je česnek? Vypadá to fakt úžasně, já to vyzkouším
-
Bodík spěchal
-
Téda, to je úplně umělecké dílo. Picasso v láhvi
-
Hezké a užitečné
-
krááásné