Indické - Butter chicken
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí maso, citronovou štávu a chilli nechat asi hodinu marinovat. Na sucho, na pánvi osmahnout do hněda: hřebíčky, pepř, skořici, bobkový list, mandle. Až ke konci…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 916 kJ / 219 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 3,00 g |
| – nasycené | 0,70 g |
| – nenasycené | 2,50 g |
| –– mononenasycené | 0,70 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Kuřecí maso, citronovou štávu a chilli nechat asi hodinu marinovat. Na sucho, na pánvi osmahnout do hněda: hřebíčky, pepř, skořici, bobkový list, mandle. Až ke konci…
Česká kuchyně je výtečná, někdy to však chce změnu. Kdo jste milovníci kořeněných jídel, tak to je přesně pro vás. Masové kuličky v lahodné omáčce z rajčatového pyré a…
Červenou čočku důkladně propláchneme. Na oleji orestujeme dozlatova pokrájenou cibuli. Přidáme zázvor, římský kmín, bramboru, slitou čočku, česnek, pískavici a rajčatový…
Mrkev a petržel důkladně omyjeme (vyhneme se tak tomu, že bychom je museli škrábat) a nakrájíme je na kostičky. Zázvor nakrájíme na co nejtenčí plátky. Kurkumu…
Indická kuchyně je velice pestrá a plná různých chutí a vůní. Koření, které tuto kuchyni charakterizuje, je bezesporu kari. Připravte si chutnou zeleninu na kari. Dle…
Čočku řádně vyprat, až je voda opravdu čistá. Dát tak o dva centimetry víc vody, přidat veškeré koření, cibuli nakrájenou na plátky, česnek pouze rozmáčknout nožem,…