Bramborový guláš
Recept ještě nebyl hodnocenBramborový guláš je chutí velmi podobný klasickému, ale výhodu má v jednodušší a kratší tepelné úpravě. Místo hovězího masa přidáme špekáčky nebo měkký salám a brambory.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 125 kJ / 508 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
| Tuky | 33,33 g |
| – nasycené | 20,00 g |
| – nenasycené | 4,67 g |
| –– mononenasycené | 2,67 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,67 g |
| Sůl | 13,33 g |
| Sacharidy | 33,33 g |
| – cukry | 3,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Bramborový guláš je chutí velmi podobný klasickému, ale výhodu má v jednodušší a kratší tepelné úpravě. Místo hovězího masa přidáme špekáčky nebo měkký salám a brambory.…
Brambory a mrkev oloupeme a nakrájíme na málé kostičky (rychleji se uvaří). Klobásku nakrájíme a na troše oleje na pánvičce osmahneme, na závěr můžeme přidat trochu…
Nadrobno nakrájíme cibuli a trochu slaniny nebo špeku.Špekáčky i obě masa nakrájíme na kostky, stejně tak brambory. Mrkev nakrájíme na silnější kolečka.Cibuli a slaninu…
Václavky dodají gulášové polévce nezaměnitelnou vůni lesa a spolu s bramborami, paprikou a kořením vytvoří vydatné jídlo, které zahřeje i v nejchladnějších dnech.…