Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hustá gulášová polévka z václavek

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min

50 min (50 min příprava)

4. 10. 2013 15:54

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 182 kJ / 283 kcal
Bílkoviny3,79 g
Tuky16,05 g
Vláknina7,13 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 350 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy28,37 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana61

7. 10. 2013 12:29

no to je mňaminka:yes::-D a ta gulášovka tomu určitě dodá ten správný šmrnc:yes::-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 10. 2013 18:01

Kamuš já bych se vůbec nebála do této Tvé dobré polévečky přidat klidně půl sáčku gulášovky.Dobře to chutná a s těma václavkama bude i krásně voňavá:-p+5:yes::-KJá si také takto někdy při vaření vypomůžu;-):-))

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 10. 2013 19:13

Takhle vaříval kdysi můj děda na chatě polévku s houbami, když jsem tam vyrůstala jako malá, vím, že tam neměl na chatě žádné koření a tak tam šoupnul to, co je zde v receptu, sice tedy bez bujonu, ale ten pytlík gulášové polévky si pamatuji dodnes, i když to dnes málokdo vaří takto a tímto způsobem, ale dělávalo se to v šedesátých letech, tak, jak píše mischelinka;-) vyvolalo to ve mne tak i vzpomínku na dědu a jeho rychlá jídla, to bývaly časy žít v lese celé prázdniny a baštit to, co je;-);-):yes:

jana

4. 10. 2013 18:54

:-) Já myslím, že bude dobrá. Té polévky ze sáčku tam je jedna lžíce na litr vody a kostka bujonu mně tam nevadí. Podobnou jsem vařila na chatě.:yes:

spagetka spagetka

4. 10. 2013 16:58

Nezlob se, já bych čerstvé houby prostě sáčkovou polévkou nedoplnila, neb by mi bylo líto té fantastické a nezaměnitelné chuti a vůně čerstvých hub, ať to jsou václavky nebo jakékoli jiné houby. Beru to jako tvou obměnu s tou gulášovkou v sáčku. Ale ten bujon už je podle mě přes čáru.Navíc prostě, pak ty houby už tam nemají smysl.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gulášovka z václavek polevka z vaclavek houby václavky polévka recept na polévku z václavek polivka z vaclavek václavky polévka vaclavky gulasova polevka gulášová polévka ze sáčku gulášovka z polévka z václavek hustá gulášovka co se vaří z hub václavek václavka gulášová polévka jak vylepsit gulasovou polevku s sacku husta gulášová polévka z mletého masa gulášovka s václavek jak se vaří gulašová polévka recept polévka z hub gulasova jak se vaří gulášová polévka gulášovka z z václavek drstk.polevka z vaclavek

Suroviny: houby václavky, brambory, bujón zeleninový, cibule, sádlo, koření paprika gulášová, polévka gulášová instantní, kmín mletý, pepř celý, majoránka, mouka hladká, voda

TopRecepty.cz

Hustá gulášová polévka z václavek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VWE5