Kandovaná kůra z citrusového ovoce
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve ovoce důkladně omyjeme horkou vodou a vydrhneme kůru kartáčkem. Díky různým postřikům a konzervantům čím důkladněji, tím lépe... Vše nakrájíme na nudličky,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 168 kJ / 40 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
| Tuky | 0,10 g |
| – nasycené | 0,03 g |
| – nenasycené | 0,05 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,50 g |
| – cukry | 7,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve ovoce důkladně omyjeme horkou vodou a vydrhneme kůru kartáčkem. Díky různým postřikům a konzervantům čím důkladněji, tím lépe... Vše nakrájíme na nudličky,…
Z kombinování zeleniny a ovoce nám může vzniknout třeba osvěžující salát plný vitamínů a chutí. Vyzkoušejte doplnit salát, křupavou mrkví a zelím šťavnatými citrusy.…