Kakaová roláda
Recept ještě nebyl hodnocenCelá vejce s cukrem vyšleháme do husté pěny a pomalu přidaváme vodu a olej. Mouku promícháme s kakaem a lehce vmícháme do vyšlehané pěny. Vylijeme na plech vyložený…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 449 kJ / 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Celá vejce s cukrem vyšleháme do husté pěny a pomalu přidaváme vodu a olej. Mouku promícháme s kakaem a lehce vmícháme do vyšlehané pěny. Vylijeme na plech vyložený…
Dáme předehřát troubu na 170 st.C. Vejce rozdělíme na bílky a žloutky. Bílky ušleháme se špetkou soli do tuhého sněhu, postupně zašleháme nejdříve pískový, pak moučkový…
Korpus: všechny ingredience smícháme a vytvoříme hladké těsto, které rozdělíme na dvě části. Do jedné vmícháme sypké kapučíno ( případně trochu povolíme mlékem ) a obě…
Opravdu lehounký dezert připravíme podle tohoto receptu, pokud v receptu zaměníme použité mléko a čerstvý sýr za jejich nízkotučné varianty. Uspokojíme své chuťové buňky…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Peče celá země vyhrál Vojtěch. Já bych chtěl všem poděkovat, prohlásil se slzami v očích
Jak na dokonalou brokolicovou polévku: Díky těmto snadným fíglům bude výsledek perfektní
Perfektní křenovou omáčku zvládne i kuchařský amatér: Důležitá je kvalitní smetana a spousta řízného křenu