Ředkvičková pomazánka se sušenými rajčaty
Recept ještě nebyl hodnocenŘedkvičková pomazánka má základ z pomazánkového másla a spolu s ředkvičkami se v ní snoubí sušená rajčata a jarní cibulka, slanost dodává strouhaný parmezán. Nejlépe…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ředkvičková pomazánka má základ z pomazánkového másla a spolu s ředkvičkami se v ní snoubí sušená rajčata a jarní cibulka, slanost dodává strouhaný parmezán. Nejlépe…
Těstoviny s tuňákem a zeleninou tvoří chutný salát, který se hodí jako lehká večeře. Šťáva z tuňáka těstoviny krásně obalí, propojí chutě a doplní křupavost ředkviček,…
Salámové špejle s ředkvičkami jsou skvělým nápadem na atraktivní občerstvení pro oslavy a večírky. Kombinace svěžích ředkviček a pikantního salámu oslní vaše hosty,…
Ideální recept na rychlou večeři pro všechny, kteří vyznávají zdravý životní styl. Spousta barevné zeleniny plné vitamínů doplněná o šťavnaté kuřecí maso jako skvělý…
Pomazánky jsou skvělým řešením v případě, že nevíte, co nachystat na večeři. Jsou výživné a ukryjete do nich mnohdy i zeleninu. Do této jsou kromě sýrů nastrouhány také…
Pokud máte dostatek čerstvých ředkviček a nevíte co z nich připravit, vyzkoušejte tuto smetanovou omáčku, jejíž chuť vás příjemně překvapí. Nejlépe chutná v kombinaci s…
Pokud nedáte dopustit na klasiku v podobě brambor na loupačku s tvarohem, určitě vyzkoušejte i jejich pečenou verzi. V kombinaci s jogurtovou a tvarohovou omáčkou,…
Křupavé ředkvičky se štiplavou chutí si vychutnáte v tomto jednoduchém a rychlém jídle. Připravíte je na másle, dochutíte chilli omáčkou a na závěr vše spojíte jogurtem.…
Ředkvičky jsou nenáročné na pěstování a zároveň obsahují spoustu zdraví prospěšných látek. Ke svačině, nebo jako lehkou večeři, můžete připravit ředkvičkovou pomazánku z…
Šťavnaté pečené kuře, obklopené barevnou směsí ředkviček a mrkve, je důkazem, že i jednoduché suroviny dokážou vykouzlit slavnostní jídlo. Zelenina při pečení krásně…
Zdravý a příjemně svěží jarní salátek se zeleninou a vařenými vejci je skvělým lehkým obědem nebo svačinou. Salát s medovo-hořčičnou zálivkou zvládnete připravit za…
Lehký, osvěžující a plný barev. Zeleninový salát je vhodnou přílohou k pečeným nebo grilovaným masům. Je také ideální jako zdravý oběd nebo večeře v letních dnech.…
Falešná houbová polévka z ředkviček vás překvapí svou chutí i jednoduchostí. Přestože neobsahuje houby, díky speciální úpravě ředkviček získá polévka překvapivě houbové…
Slané plněné palačinky jsou netradiční variantou klasického pokrmu. Kombinace křehké čerstvé zeleniny, šťavnatého masa a jemných palačinek vytváří dokonalou kombinaci…
Pomazánka je skvělým řešením, když potřebujete rychle něco připravit na jídlo a ještě k tomu ze surovin, které máte zrovna po ruce. Základem je zpravidla máslo, sýr nebo…
Vařených vajíček máme zejména po Velikonocích plnou lednici. Jednoduše je můžeme upotřebit na skvělé osvěžující občerstvení. Do bílků připravíme a naneseme krém ze…
Dokonale kulaté červené ředkvičky zrovna vytažené ze záhonu jsou svěží a štiplavé. Jejich chuť rozvineme ještě orestováním na pánvi s kouskem másla. Doplní je čerstvý…
Tento osvěžující salát ochutí křupavé a pikantní ředkvičky, aromatická jarní cibulka, šťavnatá rajčata i sladkokyselé pomeranče. Všechny chutě doplní a spojí zálivka…
Kuřecí maso je známé svojí jednoduchou a rychlou přípravou. Orestované kousky masa ochutíme kari kořením a nakrájenými ředkvičkami. Ty dodají masové směsi lehce pikantní…
Křupavé a lehce štiplavé ředkvičky jsou prvními posly úrody na naší zahrádce. Zpracujte je do snadného a chutného salátu spolu s červenou řepou. Dochutit jej můžete…
Ředkvičky patří mezi druhy zeleniny, které můžeme ze záhonu sbírat už na vrcholu jara. Štiplavé červené plody nastrouháme, spojíme s chuťově výrazným kozím sýrem a žervé…
Ředkvičky patří mezi druhy zeleniny, které můžeme ze záhonu sbírat už na vrcholu jara. Štiplavé červené plody nastrouháme, spojíme s chuťově výrazným kozím sýrem a žervé…
Ředkvičky jsou nenáročné na pěstování a nejšťavnatější jsou na jaře. Využít se dají na mnoho způsobů. Tím nejčastějším jsou oblíbené svačinové pomazánky. Jsou jednoduché…
Černý bez je u nás velmi rozšířený. Jeho voňavé květy se hodí nejen do nápojů a dezertů. Ochutnejte kosmatici, kterou dělávaly už naše babičky - květy bezu namočené do…