Pomazánka z ředkviček, rukoly a parmezánu

radiator Kuchařka: radiator

Pomazánky 1 názor

Suroviny

1 svazek ředkviček
2 hrsti rukoly
1-2 PL parmezánu
1 lučina
1 měkký tvaroh
sůl
pepř
1-2 vejce natvrdo
šunka
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do misky nahrubo nastrouháme ředkvičky, osolíme, promícháme a necháme cca 5 minut odpočívat, až pustí vodu.

  2. Vodu z ředkviček vymačkáme - ředkvičky jsem dala do síta a lžící jsem z nich vodu vypasírovala.

  3. V misce promícháme tvaroh s lučinou a parmezánem.
    Přidáme pokrájenou rukolu, vejce, šunku a nastrouhané ředkvičky. Vše lehce promícháme a dle potřeby dochutíme solí a pepřem

Poznámka

Pomazánka je chutná i bez přidání vajec a šunky, více vynikne aroma rukoly;-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 124 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pomazánka z ředkviček, rukoly a parmezánu

Tématické fráze: pomazánka z parmazánu pomazánka z rukoly pomazánka z parmazán recepty z redkvicek pomazánka z ředkviček pomazánka s rukolou pomazánka z rucoly pomazánka s parmazán tvarohova pomazanka s rukolou pomazánka z tvarohu a parmezánu pomazanka ze sunky , redkvicek pomazánky z redkvicek a vejci poznámka z rukoly

Zapomněl/a jsem heslo