Péti plněné ranečky
Recept ještě nebyl hodnocenDo mixéru nalijeme mléko, přidáme vejce, olej, sůl, mouku a do hladka rozmixujeme. Necháme 1 a 1/2 hodiny odpočinout. Čím déle, tím lépe.Žampiony omejeme, osušíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Do mixéru nalijeme mléko, přidáme vejce, olej, sůl, mouku a do hladka rozmixujeme. Necháme 1 a 1/2 hodiny odpočinout. Čím déle, tím lépe.Žampiony omejeme, osušíme…
Plát hovězího pupku rozprostřeme, osolíme, opepříme a doprostřed plátu vytvarujeme z mleté králičí fáše váleček přes celou délku hovězího plátu. Takto naplněný hovězí…
Dva filety Pangasiuse podélně rozdělíme na 4 úzké plátky, nasolíme a dle vlastní chuti okořeníme třeba jen pepřem nebo naší oblíbenou směsí (grilovací koření, koření na…
Cuketu důkladně umyjeme a slupku, pokud je zdravá a nepoškozená ponecháme. Z cukety odkrojíme cca 6cm kousek, který nastrouháme na hrubých slzičkách a odložíme stranou.…
Na jemno nakrájenou půlku cibule osmahneme na trošce oleje a přidáme špenát a necháme aby se rozmrazil. Poté přilijeme cca půl smetany a přidáme 3 stroužky česneku …
Plát bůčkového ořezu rozprostřeme, bohatě osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou. Na rozložený a okořeněný plát masa položíme dle chuti vybranou klobásu. Podél…
Na drobně pokrájeném špeku osmažíme společně s cibulí ze všech stran osolené, okmínované a opepřené telecí maso, které jsme provázkem zpevnili do špalíku (podobně jako…