Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řezníkovi ptáčci

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

27. 3. 2010 22:19

Suroviny

Porce: 6-8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 046 kJ / 2 162 kcal
Bílkoviny107,48 g
Tuky189,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 465 mg
Sodík 3,46 g
Sůl8,50 g
Sacharidy6,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Maso plněné masem. Jeden z vydatných obědů pro více hladových strávníků.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

andrejkaa

12. 8. 2011 17:18

luxusní ptáčci teda:yes:

jahoda jahoda

25. 4. 2010 14:00

Řezníčkovi ptáčci jedním slovem "výborní":-p. :yes: už dávno proběhl;-), tak dnes jen díky za recept a foto:-)

Jenny

13. 4. 2010 20:40

samé bezva receptíky...:yes:+8:yes:

Jenda1 Jenda1

28. 3. 2010 17:27

Pěkný recept:-p:-p krásně nafocený:yes:.

jahoda jahoda

28. 3. 2010 12:17

Krása:yes:6

maris maris

28. 3. 2010 08:31

Jóó, řezník, ten se má:-p Jasmínovou rýži my máme rádi. Posílám +:yes::-)

eva hubova eva hubova

28. 3. 2010 00:38

:-p:yes::yes:+4

Eliza Eliza

27. 3. 2010 23:41

Jani, také jsem na jasmínovou rýži slyšela samé ódy a pak jsem byla zklamaná. U nás doma je to s rýží obecně složité, obyčejnou máme rádi snad jen k roštěnkám, do rizota používám kulatozrnnou a jinak jistá volba je orzo, těstovinová rýže...

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 3. 2010 23:33

No, jak jinak, nádhera. Ty fotky jsou žravé;-):yes::yes: Jen já nemám ráda jasmínovou rýži. Dělala jsem ji jen jednou a nějak mne neoslovila. Každopádně, to je můj problém;-)

Eliza Eliza

27. 3. 2010 23:21

Mně nějak stačil název a už jsem se těšila na Ottův recept...;-)
Ta směs Mexico mi sice moc nechutná (připadá mi moc měkká a rozblemclá), ale recept je rozhodně inspirativní...:yes: a fotky přímo vyzývají k ochutnání...

Bibinka Bibinka

27. 3. 2010 22:52

Ottíku díky a můžu ti říct, že já mám jasmínovou nejraději, ale že je dražší, tak jí nekupuju tak často, jen čas od času.;-)

Colombo65 Colombo65

27. 3. 2010 22:45

Jasmínová rýže z Vietnamské tržnice, 10 kg pytel za 350,-Kč dovoz Thajsko.;-);-);-)

Bibinka Bibinka

27. 3. 2010 22:42

Ottíku, dnes jsem byla tak dobrá, že jsem si přečetla název a asi polovinu ingrediencí a už jsem věděla, že je to recept od tebe;-)Můj taťulda by se u vás dobře stravoval, protože máte často rýži a on by jí mohl jíst denně-docela by mě zajímalo, jaká ti chutná nejvíc:-?
Máš to krásný a recept je na velkou dobrotu a ta šťávička, no paráda a krásná barva. Máš ode mne 1.boda:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí ptáčci ptáčci s rýži hovezi ptacci s ryzi ptačci hovězí ptáčky s rýží hovězí ptáček s rýží ptacek s ryzi ptáčci recept plnění ptáčci ptacci z hoveziho masa hovězí ptáčky plněné rýží recept na ptačky kynutí ptáčci vareni ptacci ptacci z rostenky ptacky s ryzi top recepty ptacky s ryzi recept rozlítaní plàtci kávové ptáčci rostenka ptáčci

Suroviny: maso hovězí, maso vepřové mleté, šunka alpská, slanina uzená, cibule, mouka hladká, směs bonduelle mexico, koření roštěnky, sůl, pepř, hořčice, režná nit, olej, okurky sterilované, jíška světlá instantní, vejce

TopRecepty.cz

Řezníkovi ptáčci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/797B