Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Režná nit - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie0 kJ / 0 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Beskydská vepřová roláda

Beskydská vepřová roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Celer nastrouháme na hrubém slzičkovém struhadle. Cibuli nakrájíme nadrobno. Maso opláchneme, osušíme, ostrým nožem rozřízneme na plát a nejlépe přes potravinářskou…

Anna Kocikova

60 min

Vepřová plec na víně

Vepřová plec na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso opláchneme, osušíme a úzkým delším nožem utvoříme po celé délce masa otvory. Slaninu a mrkev nakrájíme na delší špalíčky a zasuneme do otvorů v mase. Maso pro…

Španělské ptáčky z vepřového

Španělské ptáčky z vepřového

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Španělský ptáček je u nás velmi známý, a dá se říct, i oblíbený pokrm na nedělní oběd. Plátky jemné kýty proložené vajíčkem, slaninou, okurkou a cibulí, společně…

anubis

90 min

Hovězí pupek s čabajkou

Hovězí pupek s čabajkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plát hovězího pupku, pokud je potřeba, dobře odblaníme a potřeme hrubozrnnou hořčicí, přeložíme a necháme v chladu asi hodinu odležet.Po odležení na potřenou stranu…

Colombo65

180 min

Plněný vepřový bok

Plněný vepřový bok

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřový bůček bez kosti (nejlépe špičku) dobře očistíme a přesně uprostřed vytvoříme velmi opatrně kapsu. Ideální je tzv. vykosťovací tenký nůž, u kterého je malá řezná…

Colombo65

105 min

Rozmarýnové telecí na houbách

Rozmarýnové telecí na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na drobně pokrájeném špeku osmažíme společně s cibulí ze všech stran osolené, okmínované a opepřené telecí maso, které jsme provázkem zpevnili do špalíku (podobně jako…

Hovězí biftek se slaninou

Hovězí biftek se slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso (nejlépe od prověřeného řezníka, který nám vybere odležený kvalitní kus hovězího, vhodného na steaky) nakrájíme na 1,5 -2 cm plátky, obložíme kolem okrajů anglickou…

Ivusa

20 min

Řezníkovi ptáčci

Řezníkovi ptáčci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plátky hovězího masa rozklepeme na tenké větší plátky. Rozprostřeme je a posypeme kořením „Roštěnky“ a potřeme hořčicí dle chuti a zvyku. Na takto potřené plátky masa…

Colombo65

120 min

Péti plněné ranečky

Péti plněné ranečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do mixéru nalijeme mléko, přidáme vejce, olej, sůl, mouku a do hladka rozmixujeme. Necháme 1 a 1/2 hodiny odpočinout. Čím déle, tím lépe.Žampiony omejeme, osušíme…

Jaromira18

120 min

Telecí lahodná pečeně na kmíně

Telecí lahodná pečeně na kmíně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Telecí kulatou plec odblaníme, pořádně vetřeme do povrchu masa rychlosůl PRAGANDA (aby maso bylo růžové).Převážeme režnou nití (maso bude po upečení držet tvar) a…

Colombo65

1530 min

Hanácké hovězí závitky II.

Hanácké hovězí závitky II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Hovězí závitky (náplň, rozetřený česnek, kterým pomažeme naklepané řezy zadního hovězího masa, poklademe na něj plátky šunky, míchané vejce s hráškem) a zavineme,…

honzam

150 min

1 2