Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 199 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,21 g |
Tuky | 39,58 g |
Vláknina | 15,93 g |
Cholesterol | 865 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,03 g |
Sacharidy | 38,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hanácké hovězí závitky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WRpn
Moje poznámka
Hanácké hovězí závitky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WRpn
Nejnovější recepty
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 5 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 6 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 23 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno 7. 7. 2025 12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 13 minutami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 58 minutami
Rybízový sirup
jamda před 1 hodinou
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 2 hodinami
Polévka s kapáním
Kajkajak před 2 hodinami
Domácí sekaná
MarLen88 před 2 hodinami
Bublanina
kamila.silhanova před 3 hodinami
Vepřová bratislavská plec
Indianapi před 3 hodinami
Poctivá květáková polévka
janatka před 3 hodinami
Tématické fráze:
hanacky zavitek,
náplň do hovězího závitku,
hanácké hovězí závitky,
hovězí závitky,
náplň do hovězích závitky,
hovězí závitky s rýži,
závitky z hovězího zadního masa,
hovezi platky zavitky,
hovězí závitky se zelím,
hovězí maso závitky hrasek vejce,
hanácký hovězí plátek,
hanácké závitky,
hovězí zavitky hanacke,
hanácký salát z čerstvého zelí s hráškem,
mlete maso zamotane v zeli
Suroviny:
hovězí zadní,
česnek,
šunka,
vejce,
hrášek,
olej rostlinný,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
režná nit,
salát,
rýže,
voda,
hrášek mražený,
olej,
kurkuma,
podravka
Komentáře (3)