Bratislavské vepřové kostky
Recept ještě nebyl hodnocenV tlakovém hrnci rozpustím tuk, ve kterém nechám zesklovatět hruběji krájenou cibuli. Na ní osmahnu na větší kostky nakrájené maso, osolím opatrně - počítám se solí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 168 kJ / 40 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g | 
| Tuky | 0,10 g | 
| – nasycené | 0,02 g | 
| – nenasycené | 0,08 g | 
| –– mononenasycené | 0,06 g | 
| –– polynenasycené | 0,02 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 4,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 800 mg | 
| Sůl | 2,00 g | 
| Sacharidy | 6,80 g | 
| – cukry | 2,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
	
			
	
V tlakovém hrnci rozpustím tuk, ve kterém nechám zesklovatět hruběji krájenou cibuli. Na ní osmahnu na větší kostky nakrájené maso, osolím opatrně - počítám se solí…
	
			
	
Recepty na bramborový salát by vydaly na celou knihu. I tento je zajisté originál. K bramborám přidáme zeleninovou směs, vajíčka a také párek. Místo majonézy pak…
	
			
	
	
			
	
Bramborový salát má v naší kuchyni tradici zejména během Vánoc a jiných slavnostních událostí. Snad v každé rodině je salát vždy trochu jiný. Ten z našeho receptu je bez…