Bratislavské vepřové kostky
Recept ještě nebyl hodnocenV tlakovém hrnci rozpustím tuk, ve kterém nechám zesklovatět hruběji krájenou cibuli. Na ní osmahnu na větší kostky nakrájené maso, osolím opatrně - počítám se solí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 168 kJ / 40 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,02 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 6,80 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V tlakovém hrnci rozpustím tuk, ve kterém nechám zesklovatět hruběji krájenou cibuli. Na ní osmahnu na větší kostky nakrájené maso, osolím opatrně - počítám se solí…
Bramborový salát má v naší kuchyni tradici zejména během Vánoc a jiných slavnostních událostí. Snad v každé rodině je salát vždy trochu jiný. Ten z našeho receptu je bez…
Recepty na bramborový salát by vydaly na celou knihu. I tento je zajisté originál. K bramborám přidáme zeleninovou směs, vajíčka a také párek. Místo majonézy pak…