Pikantní čalamáda od babičky z Bulharska

Svetlana Kuchařka: Svetlana

Zavařeniny 6 názorů

Suroviny

2,5 kg zelí
1/2 kg čerstvých paprik
1/2 kg cibule
1/2 kg mrkve
20 dkg cukru
1/4 l octu
1/4 l oleje
1 sáček DEKA
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vše nakrájet, mrkev nastrouhat, posypat DEKEM (nebo jiným nakladačem), vše zamíchat.

  2. Na druhý den narvat do sklínek a sterilizovat 20 minut při 80°C.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 545 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní čalamáda od babičky z Bulharska

  • rebeka rebeka

    Svetlana:asi při krájení té cibule;-):-D:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana(autorka receptu)

    RRR:...nebreč!!!!...proč brečíš?

    Odpovědět

  • RRR RRR(neregistrovaný)

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Také ji známe, každý rok ji děláme ve větším množství a rádi pojídáme jen tak, třeba večer u televize, když nás honí mlsná:-D

    Odpovědět

  • Jolana Jolana

    Taky ji znám - já ji mám pojmenovanou jako zelná čalamáda. Dělám ji každý rok - je fakt skvělá!!:-))

    Odpovědět

  • Gábina Gábina(neregistrovaná)

    Čalamádu děláme také, je výborná :yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: calamada čalamáda recept čalamáda recepty zelná čalamáda čalamády recept na čalamádu čalamáda se zelím bez vaření čalamáda ze zelí domaci calamada se zelim čalamáda se zelím čalamada z paprik recepty na čalamádu domácí čalamáda čalamády recepty čalamáda bez sterilizace recepty čalamada sterilizace zelí recept čalamada výborná čalamáda recepty calamady

Zapomněl/a jsem heslo