Pikantní čalamáda od babičky z Bulharska

Svetlana Kuchařka: Svetlana

Zavařeniny 6 názorů

Suroviny

2,5 kg zelí
1/2 kg čerstvých paprik
1/2 kg cibule
1/2 kg mrkve
20 dkg cukru
1/4 l octu
1/4 l oleje
1 sáček DEKA
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vše nakrájet, mrkev nastrouhat, posypat DEKEM (nebo jiným nakladačem), vše zamíchat.

  2. Na druhý den narvat do sklínek a sterilizovat 20 minut při 80°C.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 401 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní čalamáda od babičky z Bulharska

  • rebeka rebeka

    Svetlana:asi při krájení té cibule;-):-D:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana(autorka receptu)

    RRR:...nebreč!!!!...proč brečíš?

    Odpovědět

  • RRR RRR(neregistrovaný)

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Také ji známe, každý rok ji děláme ve větším množství a rádi pojídáme jen tak, třeba večer u televize, když nás honí mlsná:-D

    Odpovědět

  • Jolana Jolana

    Taky ji znám - já ji mám pojmenovanou jako zelná čalamáda. Dělám ji každý rok - je fakt skvělá!!:-))

    Odpovědět

  • Gábina Gábina(neregistrovaná)

    Čalamádu děláme také, je výborná :yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: calamada čalamáda recept čalamáda recepty zelná čalamáda čalamády recept na čalamádu čalamáda se zelím bez vaření čalamáda ze zelí domaci calamada se zelim čalamáda se zelím recepty na čalamádu domácí čalamáda čalamada z paprik čalamády recepty čalamáda bez sterilizace recepty čalamada sterilizace zelí recept čalamada výborná čalamáda recepty calamady

Zapomněl/a jsem heslo