Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetana sladká - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Králičí pěna

Králičí pěna

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Vše, kromě másla a smetany, dáme do mixeru a rozmixujeme na jemno. Poté mix smícháme se smetanou a zašleháme postupně máslo. Podle potřeby ještě dochutíme.Vznikne…

Pajaska

15 min

Kořeněná zmrzlina se smetanou

Kořeněná zmrzlina se smetanou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V horkých letních dnech se můžeme osvěžit dobrou zmrzlinou. Připravíme ji ze žlutého melounu, provoníme výrazným kořením a osladíme javorovým sirupem. Ve zmrzlině…

poslirecept

15 min

Ajun

Ajun

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Prsia rozkrojíme na polovicu pozdlžne, ale nedokrojíme. Osolíme, okoreníme a opaprikujeme. Plnku pripravíme zmiešaním uvedených ingrdiencií. Naplnené kuracie prsia dáme…

Hovězí z betonu

Hovězí z betonu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Toto nie je recept ako taky ale ako spravit z lacneho tvrdeho masa pochutku bez toho aby ste ho museli rozmlatit tlcikom ale dat do kuchty. 1- Tvrde maso nema rado…

Nonya

60 min

Plněné zapečené ciabatty

Plněné zapečené ciabatty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Připravte si během chvilky výbornou svačinu nebo lehkou večeři. Základem je klasický italský chléb ciabatta, který naplníte pestrou směsí, ve které nechybí ani olivy.…

davidstaufcik

25 min

Sváteční maso s vůní orientu

Sváteční maso s vůní orientu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Maso necháme vcelku a lehce ho naklepeme. Na lžíci oleje necháme v hrnci zahřátím rozvonět pár hřebíčků, kousek badyánu a pár kuliček nového koření. Pak přidáme maso a…

Rebarborovo-tvarohovy zakusek

Rebarborovo-tvarohovy zakusek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rebarboru umyjeme, osusime a pokrajame na mensie kusky. Zmaknute maslo vymiesame s praskovym a vanilkovym cukrom do peny. Pridame po jednom zltky, zakazdym dobre…

adkas

55 min

Banánové nepečené bábovičky

Banánové nepečené bábovičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Do odměřeného mléka zamícháme želatinu a necháme zhruba 10 minut nabobtnat. Pak mírně zahříváme, stále mícháme až do úplného rozpuštění želatiny. Teplota by neměla o…

1 13 14 15

Naposledy jste si prohlédli