

Houby po maďarsku
Suroviny
- 1/2 kg čerstvých (nebo mražených) hub
- máslo
- 1 cibule
- česnek
- sladká paprika
- sůl
- kečup
- 1/8 l sladké smetany
- majoránka
Postup přípravy receptu
Na másle zesklovatím cibuli, přidám pokrájené houby, koření a podusím.
Nakonec přidám kečup a smetanu a ještě chvilku restuji do zhoustnutí. Podávám s chlebem.
Poznámka od kuchařky
Říkají, že je to lepší než smaženice....a já dávám za pravdu. Rcp mi přišel mailem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Houby po maďarsku
-
-
Bezva pochoutka!
-
-
Růženko, tento recept znám, potvrzuji, že je to dobrůtka +6
-
jarda Kadic: wow, tak to Ti závidím, ale zároveň přeju
-
Navir: No,pokud mě zase nebude zlobit koleno,tak najdu pokaždé,mám místa,kam..chodim od 10 let
Když je sucho,tak u nás na kopcích jsou prameny,a tam je pokaždé alespoň trochu vlhko
-
jarda Kadic: Jaroušku, aby letos houby byly
Vypadá to na suchý rok
Jinak k receptu : -
Musím přidat
,
-
Ukládám,až budou houby vyzkouším
-
Tak to bych si dala. Jen nemám žádné houby, ani hodnou Marušku, kterou bych teď, v dubnu, pro ně poslala do lesa!
-
hosta:Jituš já taky....zatím mi musí stačit ty z mrazáku...
-
Už se těším, až budou