Jáhly s hermelínem a drůbežím masem na ovoci
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve si nakrájíme drůbeží maso na kousky (já měla krůtí odřezky) a vložíme do marinády, kterou připravíme smícháním koření, pepře a prolisovaného nebo rozdrceného…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 291 kJ / 309 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 23,33 g |
| – nasycené | 15,00 g |
| – nenasycené | 7,40 g |
| –– mononenasycené | 6,67 g |
| –– polynenasycené | 0,73 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 83 mg |
| Sodík | 1,13 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 1,33 g |
| – cukry | 1,33 g |
| ––– laktóza | 1,33 g |
Nejprve si nakrájíme drůbeží maso na kousky (já měla krůtí odřezky) a vložíme do marinády, kterou připravíme smícháním koření, pepře a prolisovaného nebo rozdrceného…
Hermelíny nakrájejte na trojúhelníčky a nechejte chvíli povolit. Mezitím očistěte a oloupejte cibuli, nakrájejte na kolečka. Papriku zbavte jadřinců a nakrájejte na…
Seřízneme povrch Hermelínu jako pokličku. Vnitřek vydlabeme, aby vznikla miska. Smícháme vnitřek Hermelínu, rozdrobenou Nivu, česnek a smetanu, dochutíme pepřem.Naplníme…
Hermelín v pikantním nálevu poslouží nejen jako skvělé občerstvení k posezení s přáteli u piva, ale také jako perfektní vánoční jedlý dárek. Příprava není nijak složitá…