Medovník s povidly
Recept ještě nebyl hodnocenTento medovník se liší od podobných dortů vrstvou povidel. Tato pikantní chuť dobře ladí s chutí ořechů a a karamelového krému. Vyzkoušejte tuto inovaci a budete…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tento medovník se liší od podobných dortů vrstvou povidel. Tato pikantní chuť dobře ladí s chutí ořechů a a karamelového krému. Vyzkoušejte tuto inovaci a budete…
Rychlé perníčky se vám budou hodit pokud chcete zaměstnat malé neposedy prací v kuchyni. Příprava těsta netrvá dlouho, vykrajování bude čistě o dětské radosti a zdobit…
Velkým pomocníkem při přípravě těsta může být majitelům domácí pekárny tento přístroj. I tuhé těsto na perníčky vypracuje naprosto spolehlivě a bez vaší námahy.…
Není nad osvědčený recept prověřený mnoha lety úspěšného používání. Přesně takový je tento recept na perníčky. Budete-li ho následovat přesně podle instrukcí, získáte na…
Jednoduchý, ale osvědčený recept na perníčky můžete vyzkoušet třeba o letošních Vánocích. Vykrájené a upečené tvary perníčků dozdobte bílkovou sladkou polevou. Do…
Péct na vánoční stůl se doporučuje v předstihu. Perníčky je dobré začít péct mezi prvními, aby se rozležela jejich chuť, popřípadě aby změkly. V tomto receptu na…
Směs pikantního koření a medu tvoří, kromě jiného, základ perníkového těsta. Při jeho přípravě bychom také měli dbát na jeho odležení, aby se rozvinuly chutě.…
Špaldovo-žitné perníčky můžete připravit hned ve dvou variantách. Ozdobené rumovou polevou, nebo slepené švestkovými povidly, máčené v čokoládě. Ať už se rozhodnete pro…
Perníčky můžete připravit i trošku méně tradičně, například s příchutí kávy. Budou se výborně hodit k odpolednímu pohoštění. Samozřejmě je nesmíte zapomenout krásně…
Voňavé kousky vykrájené do různorodých tvarů, zpravidla však takových, které nám připomínají, že je zima a jsou Vánoce. Taková je charakteristika perníčků plných másla,…
Pečení perníčků je odpradávna tradicí v mnoha domácnostech. Nejvíce se jich upeče na Vánoce. Jejich vůně z medu a koření se line celým domovem a navozuje tak sváteční…
Medové perníčky ze žitné mouky nemusíme péct jen na Vánoce. Jejich jarní verzi můžeme spolu s dětmi připravit i před Velikonocemi. Tvary vajíček, slepiček a zajíčků pak…
Období adventu je dlouhé hlavně pro děti, které čekají na Ježíška. Zkraťte si toto čekání společným pečením voňavých medových perníčků. Jsou snadné a po upečení je…
Krásně nadýchané perníčky vonící po medu neodmyslitelně patří na sváteční tabuli. Ozdobit je můžete dle vaší fantazie a zapojit můžete celou rodinu. Radost z…
Máte vytipovaného koledníka, kterému chcete udělat radost? Nebo chcete připravit netradiční dárek k Mikuláši? Ona se během roku může vyskytnout i jiná příležitost pro…
Oblíbené perníčky, které pečeme zejména na Vánoce, provoní domov medem a kořením. Z těsta vykrajujeme libovolné tvary a po upečení je zdobíme bílkovou polevou. Se…
Tento závin z perníkového těsta vyžaduje trpělivost. Aby chutnal tak, jak má, je potřeba těsto nechat 12 dní odležet. Jeho chuť ale stojí za to. Těsto vonící po perníku,…
K vánočním svátkům neodmyslitelně patří měkké perníčky vonící po medu, krásně nazdobené bílkovou polevou. Jejich příprava může být příjemnou zábavou pro vaše děti, které…
Hrníčkové banánové lívance jsou příjemně sladké a krásně voní po skořici, vanilce a banánech. Skvělou snídani, která potěší nejen ty nejmenší, zvládnete připravit během…
Veganské cupcakes plné chuti připravíte podle tohoto receptu. Vanilka úžasně voní a má skvělou chuť. V kombinaci s jahodami a lehkým krémem budou minidortíčky…
Sladké banánové lívanečky potěší k snídani nejen vaše ratolesti, ale i dospělé. Zkuste je připravit se sladkým opičím máslem, které se skládá z banánů, ananasu a kokosu,…
Vláčnost tohoto velikonočního beránka nám zajistí vyšlehaný sníh z bílků. Ten opatrně vmícháme do směsi vyšlehaných žloutků s moukou, cukry a dalšími surovinami. Zároveň…
Vypracujeme těsto, které necháme alespoň 24 hodin odležet v chladu.Poté vyválíme silnější plát a vykrájíme díly.Pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 3 minuty podle…
Smícháme dýni, jablka, skořici, ořechy, máslo, vejce a med.Přidáme mouky smíchané s jedlou sodou a promícháme.Nalijeme do formy vyložené pečicím papírem, nebo vymazané a…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Nepečený cheesecake: Vláčný tvarohový dezert s domácím karamelem a ovocným přelivem se rozplývá na jazyku a chutná fantasticky
Lososový tatarák výborně dochutí kopr, kapary i crème fraîche. A připravit se dá snadno i z uzené ryby
Jak uchovat lečo na zimu: Nejlepší postupy na zavařování i zmrazení zeleninové delikatesy