- Počet receptů
- 14
- Počet fotografií
- 0
- Počet příspěvků
- 0
- Počet komentářů
- 10
- Znamení
- Blíženec
- Povaha
- sangvinik
- Osobnost
- optimista
- Stav
- svobodny/á
- Vzdělání
- středoškolské
- Jazyky
- čeština, angličtina, ruština
- Zájmy
- vaření, spinning, kosmetika, rodina, nákupy, péče o tělo, wellness
- Datum registrace
- 3. 3. 2010
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 21 minutami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 14 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 17 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se jedlo v době renesance? V podzámčí kaše, na zámku pečení tetřevi i veverky, sladké dobroty a „jelen z vola“
Dobře zakopané české poklady. Jak správně používat brambory podle varných typů?
V akci: Kysané zelí teď koupíte jen za 13 Kč. Hodit se bude ke svatomartinské huse, do segedínu i na zelňáky