Kachní srdce na cibulce a kmínu
Recept ještě nebyl hodnocenSrdíčka zbavíme nečistot a nevzhledné vrchní části (tuk a trubice). Každé srdíčko podélně přepůlíme a poctivě propláchneme pod tekoucí vodou, odstraníme tak zbytky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 534 kJ / 128 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 6,50 g |
| – nasycené | 1,44 g |
| – nenasycené | 3,60 g |
| –– mononenasycené | 2,94 g |
| –– polynenasycené | 0,66 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 87 mg |
| Sůl | 0,22 g |
| Sacharidy | 2,30 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Srdíčka zbavíme nečistot a nevzhledné vrchní části (tuk a trubice). Každé srdíčko podélně přepůlíme a poctivě propláchneme pod tekoucí vodou, odstraníme tak zbytky…
Kachní srdíčka (očištěná) si dáme s kouskem cibule a celým pepřem vařit do papiňáku (kdo nemá, vaří do měkka) na 20 minut. Poté vyjmeme z vývaru (ten použijeme na…
Kachní (nebo kuřecí) srdce omyjeme a nakrájíme na proužky.Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená srdce, pepř, kmín a zakápneme polévkovým kořením.…
Na oleji zpěníme cibulku a přidáme krájená srdíčka a houby. Podléváme vodou a dusíme až jsou srdíčka měkká. osolíme a opepříme dle chuti. Nakonec zahustíme moukou…
Kachní srdíčka zbavíme odkrojením vrchní tučné části a pořádně propereme ve vodě, aby došlo k vyplavení případné sražené krve. Srdíčka necháme vcelku – jsou malá a…
Na oleji zpěníme nakrájenou větší cibuli. Potom přidáme napůl nakrájená a očištěná kachní srdíčka a očištěné na třetinky nakrájené kachní žaludky. Necháme osmahnout.…