Kachní srdce na cibulce a kmínu

Colombo65 Kuchař: Colombo65

Doba přípravy: 60 minut 4 porce Pokrmy z vnitřností 2 názory

Suroviny

600 g chlazených kachních srdcí
2 větší cibule
5 kuliček nového koření
2 bobkové listy
1 lžička mletého kmínu
1/2 litru vývaru z kostí
hladká mouka
máslo
pepř
sůl
olej
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Srdíčka zbavíme nečistot a nevzhledné vrchní části (tuk a trubice). Každé srdíčko podélně přepůlíme a poctivě propláchneme pod tekoucí vodou, odstraníme tak zbytky sražené krve.

  2. Do hrnce si dále trochu oleje a přidáme najemno nakrájenou cibuli, kterou orestujeme do tmavé barvy - pozor na přepálení. Přidáme koření mletý kmín, bobkové listy, nové koření a ještě zlehka orestujeme.

  3. Srdce přidáme do hrnce a také orestujeme. Podlijeme vývarem a přidáme sůl a pepř dle chuti.

  4. Dusíme do měkka kolem 30 minut. Za pomocí „francouzského másla“ vytvoříme lahodnou a jemnou omáčku, kterou necháme ještě 15 minut lehce provařit, aby se odstranila chuť syrové mouky. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 141 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kachní srdce na cibulce a kmínu

Tématické fráze: kachní srdce recepty kachní srdce kachní krev na cibulce kachní srdce recept srdce na cibulce husí krev na cibulce husí a kachní krev na cibulce recept kachní srdce kachni krev recept kachní srdíčka recept recept na kachní srdce recepty na kachní srdce kachní srdíčka recepty kachní srdíčka kachní srdce na smetaně kachní krev recepty srdce hachni recept kachnisrdce hovězí srdce na cibulce kachni srce