Tiramisu
Recept ještě nebyl hodnocenKombinace jemného krému z mascarpone, piškotů namočených v silné kávě a lehkého posypu kakaem – to je tiramisu, sladká klasika, která chutná stejně skvěle doma jako v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 280 kJ / 67 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 0,60 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,23 g |
| –– mononenasycené | 0,11 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 14,00 g |
| – cukry | 12,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Kombinace jemného krému z mascarpone, piškotů namočených v silné kávě a lehkého posypu kakaem – to je tiramisu, sladká klasika, která chutná stejně skvěle doma jako v…
Z letní úrody ovoce se dá vykouzlit ledacos. Zpravidla mrazíme nebo zavařujeme. Pokud však máte rádi sladké šťávy, doporučíme vám tento recept na sirup z višní. Je…
Do velkého hrnce nalijeme odměřenou šťávu, vodu, vanilkovou dřeň i lusk, vmícháme cukr. Uvedeme do varu a za stálého míchání povaříme po dobu minimálně 5 minut. Vmícháme…
Osvěžující melounový sorbet potěší v horkých dnech nejen děti. Sorbet provoníme limetkovou šťávou. Podáváme ho politý višňovou šťávou, která chuť melounu dobře doplní, a…
Nejprve si připravíme krém: do velkého teflonového hrnce dáme škrob a cukr a řádně promícháme, postupně přimícháváme mléko, opatrně, aby směs zůstala hladká. Za stálého…
Zapneme troubu na 180 ° C a plech vyložíme papírem na pečení.Promícháme všechny sypké suroviny a zvlášť všechny tekuté. Smícháme sypké i tekuté dohromady, vmícháme ovoce…