Likér z višní
Suroviny
Porce: 6 lahví po 500ml
Nutriční hodnoty
Energie | 13 807 kJ / 3 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,00 g |
Tuky | 12,00 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 163 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 280,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Receptář č.32 od Dr.Oetkera - Barvy ovoce
Likér je hustší, ale moc dobrý ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 7. 2014 12:17
22. 7. 2014 07:43
To, že je rcp "odněkud" ještě automaticky neznamená, že není zralý poslat ho "někam" Víme, jaké ptákoviny se občas najdou např. i na WIKI Ten Dr. v rcp prodává především svůj želírem obohacený cukr (přiznávám, že to zahuštění lihoviny se mi líbí )
Já to beru z pohledu zatřídění lihovin do kategorií podle obsahu alkoholu a cukru, a tomuto by MOŽNÁ sedl název VIŠŇOVKA, ale je jasné, že Dr. to měnit nebude...
Jana: ač neregi, tak odpovídám
Možná máte pravdu..., ale už při prvním pokusu mi "hledač" nabídl toto: http://recepty.vareni.cz/dedeckuv-bezinkovy-liker/ Věřte má to logiku; pokud má alkohol m.j. i konzervovat, tak proč se ho zbavovat vařením, že?
Btw, vařit takový poklad jako jsou bezinky, je další ... (už se nebudu opakovat Máti si dělala "na srdíčko" nevařenou šťávu z bezinek. Konzervovalo se to cukrem (bylo to sladké jako cecek) a rumem. (Byl to po eierkoňaku další jed v řadě, který jsem od úúútlého věku polizoval... No, jaké to vzalo konce, je vidět i po letech...
22. 7. 2014 06:16
22. 7. 2014 05:42
22. 7. 2014 02:47
21. 7. 2014 21:53
21. 7. 2014 18:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 3 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 8 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 13 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 15 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Likérové špičky: Připravte si oblíbený zákusek na vánoční stůl
Další recepty
Tématické fráze: višně v alkoholu višnovka likér domácí višňovka s rumem likér z višní višňovka ze slivovice domaci visnovy liker visnovy liker višňovka likér recept višnový likér s rumem recept na líkér z višní višňovka z rumu višňovka s rumem recepty z višní višňový liker recept recept višňovka višňovka recept liker višnovka liker z višni recept visne liker višňovka ze slivovice recept
Suroviny: šťáva višňová, lusk vanilkový, voda, cukr želírovací, vodka
Likér z višní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w85J
7 názorů