Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar houbový - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 kJ /
3 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,03 g
– nenasycené0,12 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,07 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,67 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Houbová omáčka z praváků

Houbová omáčka z praváků

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hřib pravý patří k nejchutnějším a nejhodnotnějším houbám našich lesů, proto jej vybíráme do pokrmů, ve kterých jeho jemná chuť nejlépe vynikne. Výborný je v této…

Gabina_I

50 min

Žampionovo-brokolicový krém

Žampionovo-brokolicový krém

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Brokolici-růžičky pokrájet, košťály a žampiony(celé) sloupnout a také pokrájet a dát vedle. Na másle zasmahneme česnek, přidáme pokrájené košťálky,žampiony a lehce…

Noky s houbovým ragú

Noky s houbovým ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Domácí noky připravíme z vařených brambor a jednoduchým tahem je pomocí vidličky vytvarujeme. K nim se pak skvěle hodí jemná smetanová omáčka s kousky hub, která je…

poslirecept

60 min

Paprikové lusky plněné kozáky

Paprikové lusky plněné kozáky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Houby nakrájíme, orestujeme na sádle, kde jsme zpěnili cibuli. Přidáme mleté maso a dodusíme. Housku namočíme do mléka, dáme směs a dochutíme kořením. Promícháme, aby se…

janatka

60 min