Jahodová charlotta
Recept ještě nebyl hodnocenCharlotta se skládá z nadýchaného piškotového korpusu, lahodného krému a je plný jahod. Na pohled dort vypadá nádherně, díky obložení z cukrářských piškotů. Vaše blízké…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 473 kJ / 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Charlotta se skládá z nadýchaného piškotového korpusu, lahodného krému a je plný jahod. Na pohled dort vypadá nádherně, díky obložení z cukrářských piškotů. Vaše blízké…
Nenáročné a nepečené moučníky plné ovoce a lahodného krému mají rádi snad všichni. S tímto receptem připravíme dort z piškotů, šlehačkového krému a vrstvy ovoce, které…
Na světlý piškotový plát oddělíme žloutky od bílků. Bílky vyšleháme s cukrem do husté pěny a po lžících střídavě přidáváme mouku a sníh z bílků. Lehce, ale důkladně…
1. Nejdříve z cukru, vajec a mouky připravíme piškotové těsto. Oddělíme žloutky a bílky. Žloutky ušleháme s cukrem, postupně přidáme mouku a nakonec zamícháme sníh z…
Korpus nalijeme do srdcové formy a upečeme. Necháme vystydnout. Srdce 2x rozřízneme, spodek promažeme marmeládou, přiložíme další korpus a ten promažeme ušlehanou…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Královna mezi přílohami: 5 dobrých důvodů, proč jíst bílou rýži
Pohlreich prozradil, kdo u nich doma peče cukroví i co nemá rád v bramborovém salátu: Dělám si takový polovlašák, říká
Hit internetu: Křupavé chipsy ze zbylých vařených těstovin, neboli pasta chips, se hodí jako levné a rychlé občerstvení