Česká klasika: Bramboráky podle tradičního receptu. Dokonale ochucené majoránkou a česnekem a báječně křupavé
Tajemství dokonalých škvarků: Pomalé škvaření, správná teplota a jeden trik s mlékem, o kterém se moc nemluví
Vyzkoušeli jsme dršťkovou polévku za 59 Kč, kterou si pochvaloval i Pohlreich: V Ano, šéfe! získala restaurace dvě hvězdy
Retro okénko: Arašídové křupky z kukuřičné krupice a arašídů jsou tu již přes čtyřicet let, a přitom chutnají pořád stejně
Náš život s celiakií aneb Co na to máma, když se bezlepkovou stane dcera Áňa. Začátky jako z nepovedené pohádky
Hodnocení 30× Hubnutí pomocí nízkokalorické stravy: Pohanka je bezlepková příloha, jejíž chuti prospěje dostatečné ochucení
Dokonalé cukroví bez lepku: Vláčné pracny, voňavé linecké i kořeněné perníčky chutnají božsky a skoro jako ty „pravé“
Největší hvězda němého filmu Rudolph Valentino: Místo dívek snil o špagetách, ke kterým připravoval omáčku z rajčat a ančoviček
Těstoviny s uzeným masem a kysaným zelím: Netradiční kombinace překvapí skvělou chutí, hotová je za pár minut
Pět tipů na jedlé dárky nejen k Mikuláši: Čokoládové pralinky se rozplývají na jazyku a müsli tyčinky jsou slaďoučké i bez cukru