Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Nejlahodnější domácí žemlovka voní po jablkách a je vláčná díky pudinku a jedné překvapivé surovině. Výsledek je luxusní
7 foto Hodnocení 1× Proč je potřeba vařit uzené maso? Vysvětlíme praktické i bezpečnostní důvody
9 foto Hodnocení 1× Bezpečnost v kuchyni aneb jak předejít úrazům i popáleninám? Poradíme v našem článku
Jak na sametový mrkvový krém se zázvorem a hráškem? Sílu polévce dodá vývar, lehkou pikantnost závor a jemnost smetana
Bůček předem vařený a pečený: Na povrchu křupavé maso je uvnitř úžasně šťavnaté. Stačí jen dodržet postup při přípravě
Pudinkový dezert Nebeská Máňa: Dokonalá harmonie nadýchaného piškotového těsta a vláčného vanilkového krému chutná božsky