Zdeněk Pohlreich oslavil stovku! K výjimečného milníku drsňákovi z pořadu Ano, šéfe! popřál i michelinský šéfkuchař
Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Video Hodnocení 19× Domácí zeleninový bujón, který má bezkonkurenční chuť? Videonávod vám pomůže
9 foto Hodnocení 55× Používáte masox? Nahraďte ho domácím bujónem a vychutnejte si poctivou polévku
Hodnocení 86× Jak si připravit vývar do zásoby: Základem je zredukovat tekutinu, prudce ji zchladit a uschovat
Dokonalý domácí bujon připravíme i ze zbytků a můžeme jej zamrazit na příště. V chuti předčí ten kupovaný!
Demi glace je ten nejlepší základ pro všechny druhy omáček: Jak jej připravit, aby měl opravdu silnou chuť?
Vynikající likér z ledových kaštanů a Salka: Jemnou chuť čokolády doplňuje voňavý rum a jedna ingredience navíc
Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 varilamyskakasicku
Bramborové knedlíky z prášku, restovaného řapíkatého celeru a slaniny Recept ještě nebyl hodnocen 4,2 varilamyskakasicku
Kuřecí prsa pečená v zelném listu s Romadurem, pečené bramborové vrtule, zelný salátek s rajčaty Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Kovadlina 45 min