Zdeněk Pohlreich oslavil stovku! K výjimečného milníku drsňákovi z pořadu Ano, šéfe! popřál i michelinský šéfkuchař
Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
5 foto Hodnocení 6× Co ochutnat v Bosně a Hercegovině? Země, ve které se mísí tři etnika, stojí za návštěvu
6 foto Hodnocení 7× Z jakého masa se dělá čevabčiči? Na výběr je několik variant a jde to i bez masa
8 foto Hodnocení 85× Čevabčiči z mletého masa je jednoduché a dobré jídlo. Naučte se ho správně ochutit
Influencer Ostravsky Gastrošef o svém vaření: Úsměv na hubach, jednoduche recepty a legraca, to je hlavni, říká
Retro okénko: Čevabčiči mělo být podle norem z roku 1964 z pravé svíčkové. V levnější variantě jídelen ho ale nahradilo jiné maso
Srbsko na talíři: Srbské ćevapi chutnají úplně jinak než české čevapčiči. Tohle je tajemství jejich šťavnatosti
Linecké ovocné košíčky podle cukrářky Mirky van Gils Slavíkové: Díky těmto radám se krém nesrazí a korpus bude krásně křehký
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!