Cukrovinky - články, postupy a rady
Den pendreků
středa, 12. dubna
Den nugátu
neděle, 26. března
Den cukrové vaty
čtvrtek, 7. prosince
Den sladkostí a cukrovinek
sobota, 4. listopaduKulinářský slovník Přejít do slovníku
Kandované ovoce (viz Kandování) je ovoce napuštěné cukrem. Nejčastěji je kandovaná pomerančová (a jiná citrusová) kůra, třešně, švestky, dýně a spousta druhů exotického ovoce. Kandované ovoce se využívá v cukrárenském průmyslu (např. biskupské chlebíčky a štoly) i v domácím pečení (marokánky atd.). Kandované ovoce je značně kalorické.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Rybízový závin s tvarohem
Přidáno před 2 hodinami

Černé palačinky s pomerančovou marmeládou a omáčkou
Přidáno před 4 hodinami

Sumeček africký na zelenině a žampionech
Přidáno před 4 hodinami

Pomazánka z tresčích jater s vejci
Přidáno 20. 3. 2023 08:33

Marinované mexické kuřecí plátky
Přidáno 20. 3. 2023 08:24

Rybí filety s pikantní marinádou
Přidáno 20. 3. 2023 08:00