Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
15 foto ROZHOVOR: Nepřišla jsem budovat kariéru, říká Kristína Nemčková, která odchází z nejlepší restaurace na světě
11 foto Nečekané překvapení: Kristína Nemčková končí v nejlepší restauraci světa, vítězka MasterChefa hledá nové výzvy
11 foto Zákulisí nejlepší restaurace na světě očima Kristíny: V Geraniu je klid, i když pracujeme 16 hodin denně, říká vítězka MasterChefa
Jak na nejlepší makovou náplň do závinů, buchet i koláčů: Voní rumem a vanilkou a díky jedné surovině chutná božsky
Jak uchovat čerstvého kapra? Hlavně s ním hned do chladu! Důležitá je teplota při skladování a hygiena při porcování