Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 829 kJ / 676 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,08 g |
Tuky | 55,69 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 23,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nastrouháme oloupané jablko a cibuli.
Krok 2: Slijeme přebytečnou šťávu a smícháme s lučinou. Osolíme, opepříme a vmícháme rozdrcené kapary.
Zveřejněno 21. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gervais pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pkn
Moje poznámka
Gervais pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pkn
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s tuňákem a špenátem
ZboSy před 29 minutami
Loštická cibulačka
Sahula před 8 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 9 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 9 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 9 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 10 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 12 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 13 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 13 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 13 hodinami
Tématické fráze:
domácí gervais,
domácí gervais recept,
domácí gerve,
gervais domácí,
recept na domácí gervais,
pomazánka ze sýru gervais,
gerveis recepty,
gervais-recepty,
domácí sýr gervais,
domácí gerveis,
recept domácí gervais,
jak se dělá gervais,
sýry gervais,
pomazánka s kapari,
nivova pomazánka s kapari,
pomazanka gervias,
syr garvais recepty,
pomazánka z gerve sýra,
pomazánka ze gierve,
pomazanka s kapary
Suroviny:
cibule,
jablko,
lučina,
pepř,
kapary,
sůl
Komentáře (3)